Er nogle træpiller bedre end andre?

Traegerpellets er nogle af de mest populære, du kan købe. De bruger 100% helt naturligt, rent jomfrueligt hårdttræ.

Er nogle træpiller bedre end andre?

Traegerpellets er nogle af de mest populære, du kan købe. De bruger 100% helt naturligt, rent jomfrueligt hårdttræ. De bruger 100% helt naturligt, rent jomfrueligt hårdttræ hentet fra bæredygtige, eksisterende fremstillingsindustrier. Der er ingen tilsætningsstoffer, og ingen træer fældes udelukkende til produktion.

Nogle træpilletyper har en hurtigere forbrændingshastighed. Dette betyder, at du kan gennemgå flere pellets af en smag versus en anden smag. pelletsproduktion indebærer presning af træ og rester til pellets med ensartede mængder. Den naturlige tæthed af hårdttræ og nåletræ har ikke næsten lige så stor indflydelse på træpiller effektivitet, end de gør deres oprindelige former.

Pelletsaf nåletræ har højere BTU"er end hårdttræpiller, men kun på grund af en højere koncentration af ligniner, der antændes ved høje temperaturer. Det har intet at gøre med tætheden. Lavet kun af 100% hårdttræ, BBQ pellets er fødevarekvalitet pellets. Med den mulige undtagelse af vegetabilsk olie, der undertiden bruges under ekstruderingsprocessen, indeholder de ingen fyldstoffer, bindemidler eller tilsætningsstoffer.

Traegergrill BBQ pellets er kendt for at producere mindre aske end andre træpiller. Disse pellets er fremstillet af 100% hårdttræ og indeholder ingen tilsætningsstoffer eller bindemidler. Mindre aske betyder, at der vil være mindre rod, der skal rengøres, og mindre tid brugt på at bruge en butik vac til at rengøre ildstedet. Premium-kvalitet pellets er typisk annonceret som 100% naturtræ.

Fordide kun indeholder træ, giver disse pellets den mest ensartede varme og brænder i længst tid. Så i denne anmeldelse har vi sorteret det bedste fra resten for at give dig en liste over de bedste piller til rygning. Du kan med sikkerhed vælge en af disse rygerpiller, fyr dem op i din ryger og få pålideligt gode resultater. Bear Mountain er på forhånd med hvad der er i deres pellets om, at de indeholder alder eller eg som basistræ.

Dettehjælper med at skabe en mere ensartet forbrænding med pålidelige varme- og røgniveauer, uanset hvilken sort der vælges. Så hvis du er ude efter noget, der er 100% et træ, prøv Cookin Pellets i stedet. Men, vi vurderer Bear Mountain for en bedre og mere konsekvent forbrænding. Cookin Pellets er en af vores foretrukne rygpiller , fordi de er 100%, hvad de siger, de er.

Ingentilsat eg eller el til at pude det ud, ingen bark, ingen fyldstoffer, ingen olier, og, ingen bindemidler. Bare 100% uanset træ, det siger, det er på forsiden af pakken. Lavet af 100% naturlige hårdttræ uden bindemidler eller fyldstoffer, de er fulde af smag, mens de er rene brændende, lav aske og stor tynd blå røg. Der er 10 forskellige varianter at vælge imellem, 8 ren og 2 blandet.

Såmens der er et sted for 100% rent træ som Cookin Pellets, betyder det ikke at bruge eg eller el som base, det er en pellet af dårlig kvalitet. Faktisk produceres de bedste pellets til rygning meget omhyggeligt for at ramme et mål på ca. 5% fugtindhold. Dette hjælper dem med at slukke optimal varme og røg, samtidig med at askeproduktionen minimeres.

Nogle mærker, som Cookin Pellets, siger, at du skal opbevare pellets i deres taske, selv efter at de er blevet åbnet. Meni de fleste tilfælde vil brugen af en lufttæt beholder holde dem i den bedst mulige stand for at forlænge deres levetid. Vi kan godt lide Oklahoma Joe"s Pellet Bucket Kit, der leveres med en scoop og en netindsats for at adskille træstøv. Du kan se, at alle træpillekvaliteter produceres som enten en 6 mm eller 8 mm pellet.

Der er dog også et længdekrav på mellem 30 mm og 40 mm. Grundentil dette er nogle pellet fodersystem snegle er specielt designet til at beskæftige sig med pellets op til en vis længde. Hvis træpillerne er for lange, kan de potentielt forårsage skade på fodersystemerne på nogle ovne og kedler. Pakken leveres med et pund af hver smag med ca.

10 anvendelser pr. pose. Smagene inkluderer æble, hickory, mesquite, kirsebær, pecan, og Jack Daniels whisky, giver dig en række muligheder for at hjælpe med at forbedre smagen på din mad. Pågrund af den brede vifte af pelletssmag kan denne værdipakke bruges effektivt med de fleste kød, kød-erstatninger, grøntsager og frugter, som du måske vil ryge.

Hvis der er en smag af træpiller , der er kendt i hele sydvest, det skulle være mesquite. Denne sydvestlige favorit gennemsyrer din mad med en røgfyldt tør smag, kendetegnet ved en dvælende sødme. Denne 20-pund pose mesquite træpiller er lavet af 100 procent helt naturligt hårdttræ uden bindemidler eller fyldstoffer. Pelletser bæredygtigt indkøbt i USA med 100 procent jomfru eller ikke-genanvendt hårdttræ, der brænder med en ren, blå røg, så du kan ryge din mad i timevis for at give den den ideelle smag.

Brug disse pellets med fjerkræ, oksekød og fisk for virkelig at opleve den dristige smag af mesquite. Pellets indeholder ikke tilsætningsstoffer eller fyldstoffer, herunder eg og el træ fyldstoffer, der er typiske i andre 100 procent alle naturlige produkter. Efter at have været tørret ud inden emballering, har hickory træpillerne et lavt fugtindhold, der gør dem lette at tænde. Dehar også lav aske eller støv, så du kan ryge din mad i længere tid uden at skulle tilføje flere pellets.

Applewood-piller er en fantastisk måde at give din mad en sød, frugtagtig smag, mens du samtidig gennemsyrer maden med en dyb, røgfyldt smag, der får din mund til at vandre, mens du venter på, at den er færdig med at ryge eller grille. Træpillerne er 100 procent helt naturlige, lavet af ikke-genanvendt rød eg, æbletræ og hickory uden fyldstoffer, bindemidler eller tilsætningsstoffer. Disse æbletræpiller har en større diameterstørrelse end standard træpiller, så de kan brænde i længere tid. Posenvejer 28 pund og er blevet tørret ud, så pellets brænder lettere, mens de producerer mindre aske, hvilket gør oprydning til en mere behagelig opgave.

Velegnet til oksekød, fjerkræ, svinekød, fisk, grøntsager og vildtlevende vildt. Gourmet blanding træpiller er lavet af 100 procent helt naturligt hårdttræ, hvilket betyder, at de ikke indeholder bindemidler, fyldstoffer, eller tilsætningsstoffer. Disse pellets kan også bruges sammen med størstedelen af grill og rygere, inklusive pillerygere og grill, gasrygere og grill, kulrygere og grill, og elektriske rygere og grill. Træpillerneer fremstillet i USA og kommer i en stor taske på 20 pund, der har et brugervenligt bærehåndtag.

Disse hickory- og trækulpiller er lavet med 100 procent ikke-genanvendt træfiber, der ikke indeholder tilsætningsstoffer, så du ved, at pellets brænder rent. Brug disse piller med træpillegrill eller træpiller rygere. Disse træpiller kommer i en stor, 20 pund taske, og er lavet af 100 procent helt naturligt egetræ. Udenfyldstoffer brænder pellets rent og producerer ikke meget aske.

Denne pelletformel er velegnet til pellet-fyrede grill og rygere, men pellets er modtagelige for fugt, så du skal opbevare dem i en lukket beholder, når de ikke er i brug. Dette afhænger af, hvor høj eller lav rygeren er indstillet til at brænde, men i gennemsnit tager det mellem 8 og 26 timer at brænde en fuld pose med træpiller på 40 pund. Jeg finder ud af, at Smoking Bros-pellets fungerer bedst for mig, fordi pellets er 100 procent den træsmag, du vælger at bruge. Somjeg nævnte ovenfor, fed flavored skov som mesquite og hickory kan undertiden overmande smagen af dit kød.

I arenaen for rygning af træpiller, imidlertid, hårdttræ og nåletræ gør ikke meget af en forskel med hensyn til tæthed. Når det kommer til brænde logs og klump trækul, hårdttræ brænder varmere og længere, fordi træet er tættere, og du brænder den direkte produkt af naturen. Den bedste træpellets smag varierer afhængigt af din smag og præference, men eg og hickory er to udbredte smag til rygning af kød. Dissetræpilleblandinger annonceres som mindre støvede; på samme måde, mange mennesker har bemærket, at de efterlader mindre aske end andre mærker.

Men når det er sagt, Jeg er bare en fyr med en mening, og der er mennesker, der sværger, at det bedste træ til madlavning med er kernetræet, så det er værd at nævne i enhver beskrivelse. Træpiller kan bruges med offset rygere, pellet rygere, kamado grill, og kedel grill, samt give nogle grundlæggende smag-ekstraudstyr til gas, trækul, og elektriske rygere, hvis angivet af producenten. Imidlertid, nogle træpillesmag egner sig til visse fødevarer bedre end andre, og efter årtiers forsøg og fejl, parring af forskellige skove med forskellige fødevarer, der er ret bredt aftalt matchninger. Hvisnår du prøver at snappe dem, de falder i stedet fra hinanden og smuldrer, de har absorberet for meget vand og vil sandsynligvis ikke være gode til brug, potentielt brændende dårligt og måske endda tilstoppe dit grillpelletsleveringssystem.

Træpilletæthed er meget vigtig, da en træpille med lav densitet vil producere flere bøder under transport og håndtering. Mens du helt sikkert kan ryge kød med en type træ med stor effekt, rygning med træblandinger er en fantastisk måde at få overraskende og komplekse smagskombinationer ud af din grill. Konkurrenceblandingspellets kombinerer ahorn, hickory, og kirsebær, hvilket gør dem ideelle til næsten enhver mad. Træpillerer det ideelle valg til rygning, fordi de giver en intens røg, der hurtigt forsegler den naturlige fugtighed, mens du tilføjer en uimodståelig røgfyldt smag til dine yndlingsfødevarer.

Disse pellets kan bruges med mange typer udvendige grill eller rygere, inklusive gas, trækul, og elektrisk, og de behøver ikke at blive gennemblødt inden brug for en langvarig, røgfyldt forbrænding. .