Kan træpiller bruges i en kulgrill?

Hvaddu måske ikke ved er, at træpiller også kan bruges i en kulryger eller grill for at tilføje en mere forbedret røgsmag. Og det er meget nemt at gøre.

Kan træpiller bruges i en kulgrill?

Hvaddu måske ikke ved er, at træpiller også kan bruges i en kulryger eller grill for at tilføje en mere forbedret røgsmag. Og det er meget nemt at gøre. Når dine kul er helt dækket af hvid aske og til en varm, jævn temperatur, tilføj dine træpiller til kulene. Træpiller er meget renere end ledningstræ og resulterer i, at der ikke bringes så meget snavs og bugs ind i dit hus.

Debrænder jævnt og producerer ikke for meget aske. Der er masser af forklaringer på, hvorfor du måske ønsker at bruge træpiller snarere end trækul. Generelt kan de bruges i en kulgrill. Mens træpiller kan bruges som brændstof i en kulgrill, er det en god ide at blande det med trækul for at opnå de bedste resultater med hensyn til smag.

Deer en type brændstof, der er skabt ved hjælp af savsmuld og tømmeraffald. Du kan bruge træaromatiserede pellets individuelt eller eksperimentere og producere din helt egen specielle blanding ved at kombinere forskellige pelletsmag til ethvert kød, som du vil øge smagen af. Svaret er i en nøddeskal, ja, du kan bruge pellets som brændstof i en kulgrill, så det er ikke nødvendigt at have en pellet ryger. Du kan bruge træpiller i stedet for trækul i nogle kulgriller.

Dennemulighed er normalt tilgængelig på træpillerygere og nogle mellemstore propan- eller naturgasgriller, der er udstyret med en fastgørelse til træpiller, typisk ledsaget af en lille tragt til at holde træpillerne, indtil de er nødvendige. Vi berørte dette lidt før, men det er meget vigtigt, at du sørger for, at du køber træpiller designet til grill og rygning. Pillerørrygere er lige, hvordan de lyder - små rør, der er fyldt med pellets og sat oven på en kulbrand. Forskning har imidlertid vist, at mængden af disse kemikalier, der produceres ved brændeforbrænding, er lave og ikke udgør nogen trussel mod menneskers sundhed.

Forditræpiller er et træprodukt, de brænder og tilbereder din mad, uanset hvilken type grill du bruger. Plus det er rodet, selvom det er let tilgængeligt, og der er forskellige sorter af grillkul. Alternativt kan du bruge en pillerørsryger til at holde træpillerne inde, når du kombinerer dem med trækulet. Det skal også bemærkes, at nogle mennesker er bekymrede over træ, der anvendes i kulgriller, fordi trærøg indeholder creosotkonserveringsmidler, hvilket kan være potentielt farligt ved indånding.

Træbrænder også hurtigere end trækul, så du bliver nødt til at passe på for at sikre, at det ikke løber tør, før din mad er færdig med at lave mad. Trækulgrill er bestemt de mest populære som følge af, at de er billige, og trækul er let tilgængeligt. For de bedste resultater, Brug hårdttræpiller, da de brænder langsommere og er lettere at arbejde med, plus de brænder rene. En anden overvejelse er, hvor længe dit træ vil vare, hvis du bruger det som brændstof til din grill - træ vil brænde i længere tid end trækul, så du bliver nødt til at indregne det i dine madlavningsplaner.

Hvisdu ryger en bryst, fuld kylling, ribben, eller noget, der skal koges i lang tid, du vil naturligvis brænde gennem pellets hurtigere. Din tilgang skal være, at træpillen er der for at komplimentere din kulbrand, og tilføje nogle lækre røgfyldte smag. En træpille grill kan levere de bedste egenskaber ved forskellige slags grill og rygere i 1 produkt.