Hvilke træpiller brænder længst?

Brugkun den bedste kvalitet hårdttræ savsmuld sikrer den højeste konsistente BTU output, hvilket resulterer i PurHeat pellets er den hotteste brændende, længste varig og reneste brændende hårdttræ pellet på markedet i dag. Når du vælger Okanagan Douglas Fir pellets, vil du være sikker på, at du har valgt en mulighed, der holder dig varm uden at skade miljøet.

Hvilke træpiller brænder længst?

Brugkun den bedste kvalitet hårdttræ savsmuld sikrer den højeste konsistente BTU output, hvilket resulterer i PurHeat pellets er den hotteste brændende, længste varig og reneste brændende hårdttræ pellet på markedet i dag. Når du vælger Okanagan Douglas Fir pellets, vil du være sikker på, at du har valgt en mulighed, der holder dig varm uden at skade miljøet. Selvom Okanagan Douglas Fir pellets er ret dyre, opvejes denne pris af deres førsteklasses kvalitet. Bear Mountain-pellets er også lavet af Douglas Fir, og som du kunne forvente af pelletskomfurpiller , der er lavet af dette genbrugstræ af høj kvalitet, du kan forvente en meget mere intens varmekilde såvel som en længere forbrændingstid.

Nårdu åbner posen med Bear Mountain-pellets, finder du ikke meget snavs eller savsmuld. Det betyder, at du vil være i stand til at brænde alt i posen. Mens tæthederne for hårdttræ og nåletræpiller er de samme, er nøgleforskellen mellem de to den britiske termiske enhed (BTU) måling. Softwood har en højere BTU-output, hvilket betyder, at det brænder varmere end hårdttræpiller på grund af den højere koncentration af ligniner.

Somet af de mindst almindelige brændstoffer til opvarmning misforstås træpiller ofte. Desværre kan alle disse fordele gå tabt, hvis du køber dårlige pellets. Du kan lære meget om kvaliteten af pellets, blot ved at se på dem. Glat, uden hyppige revner eller ru overflader.

Detteafslører et par ting om kvaliteten af pellets. Bare vide, at hvis pellets er glatte og ensartede på ydersiden, at producenten gjorde et godt stykke arbejde med kompressionsprocessen. Derudover peger en glat udvendig overflade mod korrekt hærdning (i, e. Tørring) af træet før kompression.

Hvis træpillerne smuldrer, løs, eller ofte revnet, så var træet sandsynligvis for vådt, da det blev komprimeret. Hvis du køber pellets i denne tilstand, vil det sandsynligvis stadig brænde, men vil være meget mindre effektiv (og dyrere). Givet to poser af pellets af samme pris, skal du altid gå efter pellets, der er bedre helbredt og komprimeret, hvilket kan bedømmes ved at undersøge deres udseende. Selv hvis du ikke er i stand til at identificere træer, du vil næsten altid være i stand til at se forskellen mellem hårdttræ og nåletræpiller.

Imine tanker, det mest interessante emne, når det kommer til pelletopvarmning, er hårdttræ vs. Dette er helt anderledes end normal brænde opvarmning, hvor hårdttræ (i, e. Eg, hickory osv. Som pillekøber er dette vigtigt at huske på, fordi en lige stor mængde nåletræpiller producerer mere varme end hårdttræpiller.

Hvisdu gerne vil have et mere omfattende kig på forskellene mellem hårdttræ og nåletræpiller, kan du tjekke dette indlæg. Når man ser på pelletstørrelse, det er også vigtigt at overveje, om din komfur har specifikke størrelseskrav. Da pelletsovne kan have en tragt, og automatiserede systemer til at tilføje flere pellets, at få en størrelse, der ikke er kompatibel med din komfur, kan forårsage papirstop. Bare noget at huske på.

Dukan fortælle meget gennem udseende, men der kan være ting, du ikke bemærker med det samme. Før du køber i bulk, er det nok bedst for dig at købe en prøve og teste den. Når træpiller brændes, de skal producere en flamme, ligesom du ville se fra en typisk træbrand. Hvis flammerne har striber af usædvanlige farver som grøn eller blå, så kunne det være et tegn på, at tilsætningsstoffer blev brugt.

Nogleproducenter tilføjer olier for at hjælpe pellets med at klæbe sammen eller for bedre at smøre maskinen. Tilsætningsstoffer er ikke nødvendige for at skabe kvalitet pellets, og du ønsker at undgå dem. De kan reducere varmeeffekten, samtidig med at de øger emissionerne. Dette er sandsynligvis en selvfølge, men hvis du ikke er tilfreds med varmeeffekten på dine pellets, få noget andet.

Davarmeeffekten påvirkes af forskellige omstændigheder (inklusive din komfuropsætning og luftstrøm), er det svært at fortælle nøjagtigt, hvor godt pellets brænder, indtil du tester dem. En anden ting, du vil undgå med dine pellets, er urenheder i materialet. For eksempel, pellets af lav kvalitet kan have bark og snavs blandet i. Dette producerer mindre varme, og brænder snavset, hvilket betyder, at din komfur skal rengøres oftere.

Enanden bivirkning af indhold urenheder, er „klinker, som er rester bidder af materiale (billede en klump kul, der ikke vil brænde). Du kan teste dette ved blot at måle mængden af aske produceret efter afbrænding af en prøve af dine nye pellets. Ifølge EPA ønsker du, at dit askeindhold skal være mindst under 3%, og ideelt set ville det være under 1%. Det er lettere at måle dette, end du tror.

PelletFuels Institute er en tredjeparts brancheorganisation, der fungerer som autoritet inden for pelletmateriale og produktionskvalitet. De giver ratings og standardiserede målinger af pelletskvalitet. Så hvis du har brug for en hurtig reference til producenter, der er kendt for konsekvent at producere kvalitetspiller, så kig efter PFI-certificeringen. Du kan også gå direkte til PFI-webstedet for at finde en liste over medlemsproducenter.

PFIudfører løbende prøveudtagning, og kvalitetstest, så køb fra en af deres medlemsproducenter kan være en fantastisk måde at spare dig selv tid på at shoppe rundt. Dette fungerer dog ikke for alle. Det er et godt udgangspunkt, men du har muligvis ikke en PFI-medlemsproducent, der betjener dit område, eller du har måske allerede en anden leverandør i tankerne. I sidste ende, skal du finde en leverandør, der betjener din geografiske placering.

Såsøg efter pellets, der leveres til dit område, og vurder dem derefter for pris og kvalitet. Så stoke flammerne af fest. Hvis du vil have et startpunkt, skal du bruge ovenstående mærkenavne eller CFI. Plus, du har nu nogle tricks, du kan bruge til at sammenligne træpiller, mens du handler rundt, eller ved at brænde en prøvebatch.

Softwoodaf Pellet Head JJ er en brændentusiast, en Eagle Scout, og en ivrig lærer og lærer i udendørs færdigheder. Kan du brænde skrot tømmer? (2x4 s, krydsfiner, paller, etc. Det kan også være farligt at brænde krydsfiner, på grund af klæbemidlerne det. Det 15 Hotteste brændende brændearter i Amerika Ikke alt brænde er skabt ens.

Nogleer gode til lejrbål, nogle er fremragende til at ryge kød, og andre sparker røv, når det kommer til varmeudgang. Hvis du ønsker at finde den HOTTESTE brænde. Efter vores mening, de allerbedste pellets er en enkelt kilde douglas gran træpiller fra det vestlige Canada eller det vestlige USA. Ikke kun brænder de de hotteste med en BTU (British Thermal Unit) rating på tæt på 9400 versus en masse substandard pellets, der brænder ved 7400, de har også næsten ingen aske.

Omkostningerneved disse pellets, mens de er relativt billige på vestkysten, er ganske lidt mere på østkysten, da prisen for at sende dem med jernbane over hele landet ikke er billig. Forståelse af træpillernes egenskaber hjælper forbrugerne med at vælge klogt, når de fylder brændstof, hvilket får mest muligt ud af deres varmeinvestering. Under fremstillingsprocessen for træpiller bliver træfibrene imidlertid fortyndet til pellets med lignende tætheder. Pellet Fuels Institute (PFI) er en uafhængig organisation, der gør det muligt for forbrugerne at identificere kvalitetspiller fra pålidelige producenter.

BearMountain har altid udtalt, at deres pellets er lavet af 100% Douglas Fir med lidt Western Red Cedar. Purcell-pellets er billigere, men de har en tendens til at tilstoppe brændepotterne på mine ovne, især i Thelin. Ikke kun er denne pellet fantastisk til madlavning, men det er også en fremragende opvarmningsmulighed, hvis du vil have en multifunktionel pellet til at håndtere alle dine behov til en god pris. De sparer dig både energi og tid i det lange løb, da disse pellets brænder effektivt og jævnt for en kontinuerlig varmekilde i dit værelse.

Hvisde er udenfor, Du bliver muligvis nødt til at medbringe flere belastninger ad gangen for at lade pellets tørre tilstrækkeligt, før du tilføjer dem til ovnen. Savsmulden, der går i at fremstille træpiller til ovne, genbruges og produceres som et biprodukt fra lændebehandling - det betyder, at når du køber træpiller, hjælper du med at bruge hver eneste del af et træ. Disse pellets af høj kvalitet til en pelletsovn er blevet meget rost af købere i de sidste par år takket være deres imponerende præstation. .