Er træpiller gode til kattegrus?

Med bæsj fungerer træpiller stort set på samme måde som traditionelt lerbaseret kuld. Det vil sige, der sker ikke meget med det.

Er træpiller gode til kattegrus?

Med bæsj fungerer træpiller stort set på samme måde som traditionelt lerbaseret kuld. Det vil sige, der sker ikke meget med det. Selvom en forskel kan være, at nogle lerbaserede kuld holder sig til bæsj og dækker det op, hvilket ikke er tilfældet med de fleste pelletskuld. Træpiller , der er specielt fremstillet og markedsført til brug som kattekuld, som Feline Pine eller Simply Pine, vil altid være sikre for dit kæledyr.

FelinePine Original Cat Litter er vores valg som den bedste samlede træpille kattegrus. Det er kemikaliefrit og indeholder ingen skadelige farvestoffer. Det producerer meget lidt støv, selv når du dumper det i din kuldkasse, og det er overraskende absorberende. Det absorberer hurtigt urin og låser i lugt.

Deter også ekstremt duftende med en naturlig fyrduft, der hjælper med at maskere dårlig lugt og opfriske dit hjem. Det naturlige fyrretræ, der bruges til at fremstille pellets, er bæredygtigt hentet fra træbedrifter. Træpiller er en fremragende erstatning for giftigt, ikke-biologisk nedbrydeligt kattekuld. De er miljøvenlige, fordi dens substrat er træ.

Træpillerer meget absorberende sammenlignet med ler og kan tage mere end 500% af deres egen vægt (eller endnu mere i nogle tilfælde). Dette betyder, at 1 kg træpillekattekuld vil vare dig længere end 1 kg lerkuld, da den mængde, du skal bruge, er langt mindre. Som du kan se, er begge muligheder meget billige. Især når du huske på, at nogle træpiller kan op til 500% af deres egen vægt, så de vil vare dig længere end en ler baseret kuld.

Engevinst for miljøet og din tegnebog. Simpelthen træpille kattegrus lavet af 100% ren fyr. Generelt er træpilleaffald sikkert for katte. Og masser af ejere bruger dem i stedet for almindelig kuld uden problemer.

Derforer der så mange træpiller kattekuldsmærker på markedet. Ifølge folkene på Rufus% 26 Coco, „Crystal kuld har mere end ti gange CO2 trykket af andre kuld, tager cirka fem tons kul til at producere et ton silicagel, hvilket gør det til en af de værste kuld produkter til vores miljø. For det meste foreslår jeg at ændre kattekuld af enhver art, inklusive træpiller, hver 1 til 2 uger. Igen afhænger dette af, hvor mange katte der bruger kassen og din samlede opsætning, men det er generelt en god tommelfingerregel.

Somen generel tommelfingerregel skal du sørge for, at du har en kuldkasse til hver kat plus en. Så hvis du har 2 katte, vil du have tre kuldkasser. Majsbaserede kattekuld er et interessant alternativ til træ og har mange af de samme miljøfordele, da de begge undgår minedrift. Selvfølgelig er majs ikke uden problemer, og det faktum, at op til 92% majs i USA er genetisk manipuleret, kan være en ulempe for nogle mennesker.

Hvisdin kat er allergisk over for fyr eller cedertræ, eller hvis du tøver med at bruge træpiller på grund af spormængderne af phenol, der er tilbage efter ovntørring, kan du overveje at bruge papirpiller, der deler mange af de samme fordele. Jeg var skeptisk over pillerne, men hun justerede med det samme, og kuldet er nu meget lettere at rengøre. Større størrelse huller kan være en fordel, hvis de er store nok til at lade nogle af pellets falde igennem. Af alle de papir pellet kattekuld, min top anbefalede produkt skal være PURINA Gårsdagens Nyheder Lugt Kontrol Paper Cat Litter.

Så, hvis du vil være miljøvenlig og stadig have en pletfri ren kuldkasse, kan du bruge hestepiller til strøelse? Det korte svar er ja. Træpillerne absorberer hurtigt al urin for at forhindre lugt, mens den grønne te og træagtige dufte hjælper med at dække enhver dvælende lugt. I de sidste tre år, Jeg har været ELS-lærer, hælder mit hjerte i at vise børn og teenagere, hvor vigtigt engelsk er for deres fremtid og forsøger at uddanne dem til at behandle deres kæledyr med omhu. En proces kaldet ovntørring bruges til at forlænge holdbarheden af et stort flertal af træpiller og spåner.

Denbilligste løsning, langt, er at gå til din lokale foderbutik og hente en 40 lb pose fyrretræsstrøelse eller brændeovn brændstof til omkring 5 dollars. Imidlertid, hvorimod træpillestrøelse stadig kan spore lidt, da dets pellets smuldrer i savsmuld, når det er gennemblødt, papirkuld sporer slet ikke, fordi i stedet for at gå i opløsning, dets pellets absorberer bare urinen så meget som de kan. Mens de fleste træpillekuld ikke klumper sig, nogle mærker kan danne klumper til en vis grad, såsom Next-Gen Pet Fresh Cypress Cat Litter. Men jeg har også plejet flere hundrede katte gennem årene og bruger altid et pelletkuld af en eller anden art uden problemer.

Noglemennesker vil hævde, at fyrretræpille kuld indeholder fyrretræ olie, men virkeligheden er flertallet ikke. Godt råd, langsomt at tilføje træpillekuld ville sandsynligvis tillade katten langsomt at vænne sig. I modsætning til det traditionelle finkornede klumpende lerkuld har pelletkuld større og grovere stykker. .