Hvad træpiller til bryst?

Populærog bredt tilgængelig, hickory er en af hæfteklammerne, når det kommer til rygebryst. Træet skaber en skarp røg, der trænger ind i kødet godt,.

Hvad træpiller til bryst?

Populærog bredt tilgængelig, hickory er en af hæfteklammerne, når det kommer til rygebryst. Træet skaber en skarp røg, der trænger ind i kødet godt,. Eg - Bedste træ til rygning. Træet skaber en skarp røg, der trænger godt ind i kødet, udlån en røgfyldt, mildt nøddeagtig, og skarp smag, der er karakteristisk for træet.

Smagenog aromaen af bryst røget med hickory-træ kan let ses, og det er en favorit blandt mange BBQ-entusiaster. Sandsynligvis de mest anvendte pellets i grill, hickory pellets frigiver en stærk smag, der supplerer de fleste kød. Nogle mennesker finder, at hickory kan være lidt stærk og kan lide at blande det med en mildere pellet som eg eller æble. Gennemsnitlig, en pelletgrill bruger cirka et halvt pund i timen afhængigt af røgindstillingen.

Johøjere indstillingen er, jo flere pellets bruger du under din kok. Hver af vores Grilla Grills pelletsorter kommer i en 20 pund taske, så du har altid masser af pellets til rådighed til din næste cookout eller konkurrence. Du vil gerne bruge træpiller til at lave bryst, specifikt mesquite eller hickory træpiller. Hvad er forskellen mellem skov til grillgrill? Visse pellets som de førnævnte mesquite- og hickory-sorter giver en røgfyldt smag uden at blive for sød.

Medandre ord, undgå æble, pecan, og kirsebær-flavored træpiller til bryst, men i slutningen af dagen er det bare et spørgsmål om personlig smag. Vores anbefaling til de bedste træpiller til rygebryst er Traeger Signature Blend tilgængelig på Amazon. Det er en afbalanceret blanding af hickory, ahorn, og kirsebærhårdttræ, som du også kan bruge til at ryge andre fødevarer som kylling eller fisk. Æbletræpiller kombineres så smukt med kylling, du vil aldrig tilberede det på nogen anden måde igen.

Ligesomtræflis, træpiller er lavet af biprodukter fra savværker, der ellers ville gå til spilde. En gennemblødt træklump vil vare meget længere end en chip vil, for eksempel, og de passer ind i mange rygere, der ikke har plads til hele logfiler. Før du bruger træflisen til at ryge bryst i en elektrisk ryger eller pilleryger, skal du suge træflis i vand i 12 til 24 timer og ikke mindre end det. Så når du vil have dine røget og grillede ingredienser til at blive infunderet med røgfyldt træsmag, sigte mod disse pellets.

Hvisdu leder efter mindre åbenlyse undertoner, skal du vælge lettere træpillesmag som æblepiller og pecanpiller. Faktisk, hvis du kan lide din bryst på den sødere side og planlægger at supplere den med primært søde sider og saucer, rygning med pecantræ kan være et godt valg. Det er også en forsigtig idé at skære hickory med et mildere træ til rygning, hvis du vil tone den karakteristiske smag ned og ende med noget mere subtilt. De hjælper, men husk; tilberedningstiderne vil stadig stige lidt denne tid af året, og din grill brænder flere træpiller.

Processentil fremstilling af industrielle træpiller og aromatiserede træpiller til rygning af mad er den samme. Brug af for meget hickory-træ kan også give røgen en bitter smag, som også gennemsyrer kødet. Startende med en af de milde smag, Brug af æbletræ til at ryge dit bryst kan resultere i meget subtilt søde og frugtagtige smag. Applewood udsender normalt en tyk, tæt røg, hvilket gør det til en meget enklere proces for røgen at trænge dybt ind i kødet og give den karakteristiske søde, frugtagtig smag.

Denstørste fordel pellet grill har over deres alternativer udover bekvemmelighed er optimal temperaturkontrol.