Hvad kan pellets bruges til?

Pelletser kategoriseret efter deres opvarmningsværdi, fugt og askeindhold, og dimensioner. De kan bruges som brændsel til elproduktion, kommerciel eller boligopvarmning og madlavning.

Hvad kan pellets bruges til?

Pelletser kategoriseret efter deres opvarmningsværdi, fugt og askeindhold, og dimensioner. De kan bruges som brændsel til elproduktion, kommerciel eller boligopvarmning og madlavning. Træpiller kan anvendes i pellet opvarmning ovne og brændeovne. De kan forbindes med kedler, kerner og radiatorer for at generere dit eget varmesystem i dit hjem.

Træpillerer usnavset med lidt askerester. Dette produkt er utroligt praktisk at transportere, opbevare og udnytte. I begyndelsen af foråret, når jorden er tør, kan træpilleaske bruges i jord til at tilføje naturlige næringsstoffer og for at reducere jordens surhedsgrad. Det er vigtigt at kende din jordens pH-balance, før du tilføjer aske, og hvilken slags planter som jorden skal være sur.

Pelletbrændstofer en vedvarende, rent brændende og omkostningsstabilt alternativ til hjemmeopvarmning, der i øjeblikket bruges i hele Nordamerika. Det er et biomasseprodukt fremstillet af vedvarende stoffer - generelt genanvendt træaffald. Der er cirka 1.000.000 boliger i U, S. Brug træpiller til varme, i fritstående ovne, pejsindsatser, ovne og kedler.

Pelletbrændstof til opvarmning kan også findes i så store miljøer som skoler og fængsler. Nordamerikanske pellets produceres i produktionsfaciliteter i Canada og USA og kan købes hos pejseforhandlere, planteskoler, bygningsforsyningsbutikker, foder- og haveforsyningsbutikker, og nogle rabathandlere. Kort sagt, pelletbrændstof er en måde at aflede millioner af tons affald fra lossepladser og omdanne det til energi. Cordwood, træpiller, træflis, affaldspapir samt snesevis af andre landbrugsprodukter og biprodukter, der kan anvendes til energi, er alle eksempler på biomassebrændstof.

Detmest overbevisende princip for biomasse er, at den kan fornyes. Den bemærkelsesværdige konsistens og forbrændingseffektivitet af pelletbrændsel producerer en brøkdel af partikelemissionerne af rå biomasse. Pillebrændere har de laveste partikelemissioner fra alle brændere af fast brændsel. I betragtning af de rette bæredygtige skovinitiativer og landbrugsforvaltning er biomasse næsten ubegrænset og har vist sig at være prisstabil sammenlignet med fossile brændstoffer.

Størstedelenaf Nordamerikas skov er andenvækst og kræver periodisk behandling for at tackle skovens sundhed og brandbegrænsning. En enorm mængde ubrugeligt materiale forbliver på skovbunden efter en sådan behandling. Dette materiale afvises af avancerede træproduktproducenter, men er en perfekt ressource for kommercielle pelletsproducenter. Ved at konstruere afgrøder og affald såsom majsstængler, halm, og resterende skovaffald, pellets kan bruge millioner af tons affald og sætte dem i arbejde.

Mangepilleproducenter tager biprodukter (som et træaffald) og forfiner dem til pellets i blyantstørrelse, der er ensartede i størrelse, form, fugtighed, tæthed og energiindhold. Hvorfor ikke bare brænde rå biomasse? For det første er vandindholdet i pellets væsentligt lavere (4% til 8% vand — sammenlignet med 20% til 60% for rå biomasse). Mindre fugt betyder højere BTU-værdi og lettere håndtering, især i frysesituationer med grønne råbiomassematerialer. For det andet er tætheden af pelletbrændsel væsentligt højere end rå biomasse (40 lbs.

Pr. Kubikfod versus 10-25 lbs. Kubikfod i råvareform). Mere brændstof kan transporteres i et givet lastbilrum, og mere energi kan opbevares på dit sted.

For det tredje håndteres pellets lettere og forudsigeligt. Deresensartede form og størrelse giver mulighed for et mindre og enklere fodersystem, der reducerer omkostningerne. Denne høje tæthed og ensartede form kan opbevares i standardsiloer, transporteres i jernbanevogne og leveres i lastbilcontainere. Træpiller anvendes i både indenlandske og industrielle applikationer.

Mange mennesker i koldere klimaer over hele verden bruger træpillekedler eller komfurer til at opvarme deres hjem. Dagensmoderne kedler er så godt automatiseret, at de behøver ingen menneskelig operatør eller vedligeholdelse ud over lastning en vintersæson værd af pellets, trykke på en knap for at starte systemet og fjerne asken seks måneder senere. Ovne er mere almindelige i Nordamerika. Pellets føres simpelthen manuelt ind i komfurets tragt og brændes kontinuerligt for at skabe en effektiv, jævn varmekilde.

Partikelemissioner fra moderne pelletvarmeanlæg er ens, og i nogle tilfælde lavere, end konventionelle fossile brændselskedler og ovne. Tilindustriel elproduktion anvendes træpiller som et kulstoffattigt alternativ i stedet for kul. Pellets formales tilbage til støv, støvet kombineres med luft, og den resulterende blanding tilføres kontinuerligt til en flamme, der skaber damp til at generere elektricitet. Før du kan forstå forskellen mellem opvarmning og madlavning pellets, skal du vide, hvad pellets er.

Pelletbrændstof, eller træpiller, er en ren brændende og vedvarende varmekilde. Pelletser generelt lavet af genbrugsmaterialer, normalt træ. Mere end 1 million boliger i USA bruger træpiller til varme. Pellets bruges også til at opvarme større bygninger som skoler, i nogle tilfælde.

De kan bruges i pellet opvarmning komfur og ovn. Dekan forbinde med rør, kedler og radiatorer til at opbygge et varmesystem derhjemme. Træpiller er rene, med lidt aske rester. Det er praktisk at opbevare, transportere og bruge.

Hvis du ikke er omhyggelig med at læse produktetiketter, kan du ved et uheld lave mad med varmepiller, hvilket kan føre til utilsigtede sundhedsmæssige konsekvenser. Mangeshoppere er fristet til at købe varmepiller til madlavning, fordi de ofte er billigere end pellets af fødevarekvalitet. Selv højkvalitets varmepiller kan omfatte blade og bark, der smager dårligt og kan føre til sundhedsrisici, hvis de indtages. Halm- og træspåner bruges ofte, men brug af nåletræpiller som hestestrøelse er blevet en hurtigt voksende tendens blandt erfarne heste- og stabile ejere.

Definition af biomassepellet Biomassepellet brændstof er en slags rent brændstof, der bruger ny teknologi og specielt udstyr til at komprimere lavkvalitets biomasse såsom afgrødestrå, savsmuld, frugtskal, majskolbe, risstrå, hvedestrå, hvedeklid,. IfølgeEquine Facilities Assistance Program har du kun brug for en pose træpiller (1,5 kubikfod) for hver to spåneballer (7 kubikfod). Træpiller er utroligt alsidige, ikke kun som en varmekilde til dit hjem, når de bruges i en biomassekedel, men kan bruges i forskellige andre applikationer derhjemme. Da denne praksis blev populær, har nogle kattekuld mærker taget til at sælge træpiller kuld af deres egne.

Varmepiller er lavet af en kombination af nåletræ, trækul og andre fyldstoffer, der kan give din mad en kemisk smag. Derfindes mange forskellige typer træpiller, herunder varmepiller, madlavningspiller og pellets af fødevarekvalitet. Dette gør træagtig biomasse, såsom træpiller, til et naturligt vedvarende alternativ til kulstofintensive energikilder. .