Kan træpiller forårsage allergi?

Idenne undersøgelse af 39 arbejdere i seks træpellet-producerende planter, der var en signifikant højere forekomst af nasale symptomer såsom nasal blokering, nysen, og tørhed i næsen. Hvis du lider af astma eller allergi, skal du passe på, når du håndterer brændstoffet.

Kan træpiller forårsage allergi?

Idenne undersøgelse af 39 arbejdere i seks træpellet-producerende planter, der var en signifikant højere forekomst af nasale symptomer såsom nasal blokering, nysen, og tørhed i næsen. Hvis du lider af astma eller allergi, skal du passe på, når du håndterer brændstoffet. Brug rent, tørt brændstof, og opbevar det korrekt. Udfør korrekt vedligeholdelse funktioner af apparatet.

Sedin pilleovnsmanual for at få hjælp til korrekt brug og vedligeholdelse. Hvis du ser eller lugter røg, når du bruger din pelletsovn, skal du tænde og løse problemerne. Luften i dit hjem skal være ren og varm. Mange ejere af pelletsovn har begået den fejl at placere de første par tons pellets, som de køber et sted, hvor vinden og regnen kan nå dem.

Forårsagerfugt til at stige i pellets, som naturligt producerer mere røg, når de brænder. Når produceret, Røg kan naturligvis undslippe en pelletsovn og få mennesker med astma og andre allergier til at blive påvirket, hvilket er den sidste ting, en pelletsovn nogensinde skal gøre. Hvis du brænder fugtigt, råddent eller muggen træ, er det den mest sandsynlige årsag til dine allergier. Fordi pelletsovne ikke har spildluft, der frigives inde i et hjem, kombineret med den passive måde, de opvarmer luften på, er de perfekte til dem med følsomhed over for luftændringer.

Mangeaf pilleovne over hele verden leveres med dedikerede ventilationskanaler, der allerede er perfekt forseglede og kun skal samles. MagNum-brandfamilien af pelletsovne og apparater til forbrænding af flex-brændstof designet i dag har lukket forbrænding. Hvis du stadig reagerer på røg eller støv, der kommer fra din pejs, kan du overveje at skifte din pejs til en gas, pellet eller elektrisk. Alt hvad du skal gøre for at sikre, at pelletsovnen aldrig producerer røg, får lækager, eller forbrændinger ineffektivt er at holde det rent, Brug gode pellets, og beskadige det.

Medmindredu regelmæssigt er forpligtet til at rengøre hele en pelletsovn med intet andet end en ældre klud og ingen ansigtsmaske, de fleste pelletsovne har overhovedet ingen skadelige virkninger på dit helbred. Yderligere, at have en pilleovn i hjemmet er en god måde at holde alle varme og sikre uden at forårsage allergiske problemer eller endda genere dem med lunger, der kan være ulykkelige. Pelletsovne fungerer ved at opvarme den omgivende luft i et rum, hvilket betyder, at der ikke er luft, der tørres ud af åben ild, mens den manglende bevægelse af luften betyder, at der ikke er ekstra støv. Opvarmning med en pilleovn er et godt alternativ for mennesker med astma og allergi til at nyde de positive aspekter af en brand uden at det er en sundhedsfare.

Dissepelletsovne er normalt beregnet til større områder end endda normale pelletsovne, mens ventiløse pelletsovne normalt har fans i dem specifikt for at flytte så meget snavset luft gennem de ventilationsåbninger, de har. Dette er normalt grunden til, at du ikke vil være i stand til at brænde en brændeovn hele natten, da de producerede affaldsmaterialer simpelthen er for meget at håndtere. Det er således bedst at altid bruge briller, der fuldstændigt forsegler øjnene fra det ydre miljø, når det er tæt på pilleovnen, især når du lægger og rengør den. Efter at have talt med en af mine venner, der er tømrer, han foreslog, at problemet kunne forklares med det fine støv, der udsendes af pelleten og asken, når du lægger eller rengør ovnen.

Pilleovnesom landskabet bruges til at producere varme (og strålevarme) uden at påvirke luften inde i dit hjem. Pelletsovnbrugere advares om, hvordan man korrekt bruger komfurpillen, og hvordan man undgår potentielle farer.