Hvor meget træpiller til at ryge en bryst?

Ilang tid, langsom madlavning applikationer som rygning, en pellet ryger skal brænde gennem pellets med en hastighed på omkring 1 pund i timen. Forudsat at det kunne tage op til 2 timer pr.

Hvor meget træpiller til at ryge en bryst?

Ilang tid, langsom madlavning applikationer som rygning, en pellet ryger skal brænde gennem pellets med en hastighed på omkring 1 pund i timen. Forudsat at det kunne tage op til 2 timer pr. pund for at ryge hele brystet, planlægger at købe 2 pund pellets for hvert pund kød. Med det sagt, lad os se på nogle af de bedste træflis, bidder og pellets til rygning af bryst.

Med et par enkle krydderier, noget slagterpapir, og masser af lave og langsomme timer på en pelletgrill, du vil sprænge dine venner og familie væk med denne bryst. Derer en ny bølge af pillerygere, der laver mad under 225 som denne i længere tid, og jeg spekulerede på dine tanker om det. Det betragtes som en af de bedste stykker kød til at ryge, og du kan forvente en række fremragende resultater ved at vælge den rigtige slags træ. Træet skaber en skarp røg, der trænger godt ind i kødet, udlån en røgfyldt, mildt nøddeagtig, og skarp smag, der er karakteristisk for træet.

Indstil rygeren til „røg indstilling i 1 time dem spritz med æblejuice før bumping temp til 225°. Også, hvis du leder efter en fyldigere smag, kan du kombinere eg med stærkere skove som mesquite eller hickory for at opnå de ønskede resultater. Kør rygeren rundt 200 i de første 3 timer eller deromkring, indtil jeg begynder at se fugt på toppen af brystet. Det er også en forsigtig idé at skære hickory med et mildere træ til rygning, hvis du vil tone den karakteristiske smag ned og ende med noget mere subtilt.

Røget bryst får sin signaturbark på grund af Maillard-reaktionen, som er kendt for at forklare, hvordan brændt kød får sit signaturudseende og smag. Denmeget karakteristiske aroma og skarp smag, der er så karakteristisk for Texas BBQ, gør det også til et vanskeligt træ at arbejde med. Min første kok over natten var i aften, Jeg fyldte min tragt op kl. 1 efter 5 timer, den var kun nede to inches, mere end 10 kg, hvis pellets forlod.

En favorit blandt begyndere, ahorntræ kan give en lidt røget og samlet sød smag til briskets uden at maskere sin dybe naturlige smag. Startende med en af de milde smag, Brug af æbletræ til at ryge dit bryst kan resultere i meget subtilt søde og frugtagtige smag. Selvkonkurrencegrillere er begyndt at omfavne denne revolutionerende ryger og vinder, får nogle old school pit-mestre til at klage. Brug af for meget hickory-træ kan også give røgen en bitter smag, som også gennemsyrer kødet.