Hvem laver træpiller til traktorforsyning?

Jeggik igennem det samme med disse pellets. Min komfur kører meget varmere med bedre pellets.

Hvem laver træpiller til traktorforsyning?

Jeggik igennem det samme med disse pellets. Min komfur kører meget varmere med bedre pellets. De holder fugtigheden og er dårlige for ovnen. Vi leverer premium træpiller til hjem og virksomheder i hele Massachusetts, New Hampshire, og Vermont.

Hvis træpiller med rette vælges og forbrændes i en energisk effektiv pilleovn eller pelletskedel , kan de udføre med høj energieffektivitet og varmeværdi på 4,5 - 5,0 kWh pr. Kilogram. Vermont træpellet Company producerer super premium, ren brænding, høje BTU-træpiller fås i let at håndtere 40 lb poser og i ton. Hvad der er sjovt, har deres websted ikke engang et billede af de pellets, de sælger, sandsynligvis fordi den faktiske producent fremstiller ringere pellets til TC, også den taske, de bruger, giver ingen oplysninger om, hvem eller hvor de er lavet lige lavet og sækket til traktorforsyning Se på billederne nedenfor fra de poser, jeg har.

Industristandarden for træpiller holdbarhed er 98%, hvilket resulterer i 2% af hvert ton træpiller i form af bøder. Ogsåat vide er, hvor mange poser med pellets er i et ton? Et ton træpiller kommer på en palle eller glidning, og inkluderer 50, 40 lb poser. Hele denne pilleplante inkluderer træknusning, tørring, transport, pelletering, køle- og emballeringssystemer. Alt dette koger ned til du kan få op til 10-20% mere varme fra en nåletræ pellet i forhold til en hårdttræ.

Hvis du køber de nødvendige træpiller fra den lokale leverandør, chancerne er du kan få dem til en bedre sats. CTPellet er blevet førende inden for salg af træpiller i Connecticut ved at levere enestående kundeservice, store værdier og træpiller af høj kvalitet, bio mursten, kul, og træpilleovne leveret til din dør.