Hvordan er træpiller lavet til rygning?

Grillpillerfremstilles ved at omdanne træer, tømmerskrot, savsmuld og træflis til små, ensartede stykker. Ofte er det første skridt i pelletsproduktionen.

Hvordan er træpiller lavet til rygning?

Grillpillerfremstilles ved at omdanne træer, tømmerskrot, savsmuld og træflis til små, ensartede stykker. Ofte er det første skridt i pelletsproduktionen. Ofte er det første skridt i pelletsproduktionen at skære træet ned til størrelse. Skrot tømmer eller træstammer og grene kan gå ind i en flishugger, der skærer materialet i mindre stykker.

Duer nødt til at indstille rotationshastigheden af tørretumbleren, så den passer til råmaterialet fugtindhold i træet din forarbejdning. Generelt er det optimale fugtindhold for pillemøllen 12%. Som nævnt i starten af dette indlæg, Traeger har betydelige udfordringer på grund af den brede vifte af træagtige biomassematerialer, de skal behandle. Afhængigt af hvor længe materialet er blevet siddet i gården, der vil påvirke udgangsindholdet fugtindhold.

Testaf råmaterialets fugtighed og ændring af tørretumblerens rotationshastighed kan være meget arbejdskrævende. Desuden, hvis du får det forkert, kan det forstyrre hele processen, selv fører til en pillemølle dør blokering. Traeger træpiller er lavet med sojabønneolie af fødevarekvalitet, da disse er BBQ-pellets. Røgen fra Traeger Wood pellets trænger ind i maden for at producere de delikate og lækre trærøgsmag.

Derforer det god praksis at bruge en fødevaregodkendt olie i dette tilfælde. Til standard træpilleproduktion er det almindeligt at bruge andre pelletbindemidler til at hjælpe processen. I skærmbilledet fra videoen ovenfor kan du se operatøren fylde standard 20 lb poser. Dette er en typisk posestørrelse, der også bruges til brændstofpiller.

Dukan dog også købe Traeger BBQ træpiller og andre mærker i små poseposer. Disse kan købes som en del af et sæt til at prøve og vifte af BBQ træpiller i en røgpotte. Træpiller er lavet af en kombination af hårdttræ spåner og savsmuld. Dette er under tryk, komprimeret ned, og holdes sammen ved brug af træets lignin, et helt naturligt bindemiddel.

Deter lavet til lange, blyant-tykke stænger, der er opdelt i mindre stykker. De fleste træpillestykker vil være omkring en halv tomme lange. BBQ-pellets er pellets af fødevarekvalitet, der kun er fremstillet af 100% hårdttræ. De indeholder ingen fyldstoffer, bindemidler eller tilsætningsstoffer, med den mulige undtagelse af vegetabilsk olie, som undertiden bruges under ekstruderingsprocessen.

Træpillerer brændstofkilden til pelletgriller og rygere. Pit Boss Grills hårdttræspiller er lavet af 100% helt naturligt hårdttræ, der tørres og formales til savstøv. Støvet sættes derefter under tryk ved ekstrem varme for at skabe de kompakte pellets, der er belagt og holdt sammen med træets naturlige lignin. Træpiller er også kendt som det nemmeste brændstof at bruge.

Deproducerer mindre end 1% aske, så en hel pose med pellets på 40 kg bliver kun til ½ kop aske, hvilket gør oprydning til en leg. De giver også enorm smag uden at skulle tænke på børnepasning af forholdet mellem luft og brændstof som med træflis eller bidder. Traeger Pellet Grills LLC blev startet i 1985 af Joe Traeger og er nu baseret i Salt Lake City, Utah under forskellige ejerskab. Denne proces er en fantastisk måde at sikre, at hver pellet er pakket og tæt som muligt, så den kan give så meget varme og energi som muligt, når det kommer til brug.

Somnævnt ovenfor kan du bruge pellets lavet af gamle bourbon-tønder til at tilføre din grillede mad med smagen af whisky. Træet på tønderne er 100% eg, hvilket gør pellets til et godt valg til fisk, skaldyr, oksekød og grøntsager. Ved hjælp af tryk tvinges træfiberen gennem små cirkulære huller (som en hvidløgspresse), og varme bruges til at få træet til at udskille lignin, der bruges som dets naturlige bindemiddel, til at danne træfiberen i sin pelletform. Fordelene ved en ringform er øget rulle- og dyslevetid, mere ensartet pelletskvalitet og en lavere strømindgang pr.

Ton producerede pellets. Deter også interessant at bemærke, at Traeger ser ud til at fremstille træpiller fra hele træstammer, ikke kun savsmuldaffald. Mens jeg har mit vigtigste indlæg om, hvordan træpiller fremstilles, Jeg troede, jeg ville dele med dig Traegers egen video om deres proces. Selv varmepiller af bedste kvalitet består normalt af 100% nåletræ eller en hårdttræsblanding af blødt træ, så længe de brænder varmt og rent.

Det høje tryk, der anvendes i pillemøllen, får træet til at producere lignin, en polymer, der tillader træstøv og stykker at binde sammen. Imidlertid, mens træpiller i de foregående årtier har været en meget lille niche i BBQ-industrien, det er vokset betydeligt. En af de bedste ting ved pillerygere er, at de kan reguleres med en termostat, så det er meget let at opretholde en konstant temperatur uden konstant at skulle overvåge din varmekilde. Imidlertid, for meget olie reducerer kompressionen af træpillen til et punkt, hvor den ikke dannes til en tilstrækkelig tæthed.

På basis af værdi pr. Vægt, BBQ-træpiller producerer langt den største fortjeneste af enhver anden træpiller, der sælges som brændstof eller dyrestrøelse. Noglemærker af træpiller, ligesom udvælgelsen fra B% 26 B trækul, har også blandinger af flere forskellige typer af trævarianter. Derfor vil produktion af træpiller til en ensartet kvalitet uden at blokere matricen være mere kompliceret end en typisk plante, der producerer pellets til ovne og kedler.

.