Kan træpiller bruges i en pejs?

Dekan bruges i en pejs eller brændeovn med en speciel indsats. Energy Pellets of America fremstiller ansvarligt genbrugte premium træpiller , der kan bruges til at brænde en pelletsovn , pejs og mere.

Kan træpiller bruges i en pejs?

Dekan bruges i en pejs eller brændeovn med en speciel indsats. Energy Pellets of America fremstiller ansvarligt genbrugte premium træpiller , der kan bruges til at brænde en pelletsovn , pejs og mere. træpiller pejse kører normalt på elektricitet og har automatiserede mekanismer, der gør dem enkle at bruge. Når du lægger pellets i pejsens tragt, føder en snegl automatisk pellets ind i forbrændingskammeret, hvor de brænder langsomt og effektivt.

Pelletsbør ikke brændes i en brændeovn. På grund af deres tæthed, pellets brænder typisk meget varmere sammenlignet med traditionelle træstammer og kan forårsage permanent skade på en komfur, hvis de bruges. Pellets bør kun brændes i en pelletsovn. Pellet pejse brænder Træpiller , som vides at være økonomiske sammenlignet med andre typer brændstof som træstammer, fyringsolie eller elektricitet.

Deer nemme at vedligeholde sammenlignet med brændeovne, og de brænder meget rent. Du kan fylde din pejs om morgenen og få den til at brænde i 16 eller flere timer, før den skal genopfyldes igen. Træpiller pejse er meget energieffektive, hvilket gør dem til et stadig mere populært valg i mange hjem. Du bliver nødt til at investere i backup-generatorer, hvis du vil sikre fortsat brug (selvom nogle træpillepejse leveres med backup-batterier).

Hovedproblemetmed brug af pellets i en brændeovn er, at pellets kan brænde meget varmere sammenlignet med logfiler på grund af hvor komprimeret de er sammen. Træpillepejse bliver mere populære, og som i ethvert varmt marked, det betyder, at producenterne skal være konkurrencedygtige med nye funktioner for at øge markedsandelen og få mere salg. Fordi træ brænder anderledes end naturgas eller olie, nogle mennesker kan opleve åndedrætsbesvær. Døren på en brændeovn skal altid forblive lukket, når en brand er kommet til at sikre, at al den luft, der går ind i en komfur, kan styres ved hjælp af luftventilen (s).

Mensnogle modeller kun brænder pellets lavet af savsmuld, træ, bark og andre træbiprodukter, giver andre modeller dig mulighed for at brænde en lang række biobrændstoffer, herunder majskerner, sojabønner, nøddeskaller, byg, tørrede kirsebærgrober, sukkerroer, hvede og solsikker. Faktisk er pellet pejse ikke kun effektive, men de har også relativt mindre indvirkning på miljøet end andre opvarmningsmekanismer. Hvis du leder efter varmekilder uden for propan pejse, træpilleovne opretholder udseendet af traditionelle brændeovne, men fungerer mere effektivt uden mange af ulemperne. Vi har vist nøjagtigt, hvad der er inde i en brændeovn her, men indersiden af en brændeovn er foret med brandsikre materialer designet til at klare varmen fra en traditionel træbrand.

DiversifiedEnergy har lang erfaring med installation af mange af de mest populære træpiller brændende pejs og komfur mærker, og kan hjælpe dig med at finde den perfekte mulighed. Nogle forbrugere installerer træpiller pejse, fordi de bare ønsker at spare penge på boligopvarmning. Dette betyder, at temperaturer fra brændende pellets lettere styres, når du bruger en dedikeret pelletsovn. Træpillepejse er meget populære varmeapparater i Europa, og de vokser i popularitet i U.

Ændring af termostaten styrer, hvor mange pellets der føres fra sneglen ind i forbrændingskammeret. Træpillerne lægges først i tragten, som normalt er placeret i bunden eller toppen af pejsen. Eksisterende pejse kan udstyres med træpiller brændende indsatser, der luftes ind i skorstenen, men fritstående ovne med deres egen udstødning er også en populær mulighed for dem, der ikke har en pejs i deres hjem.