Hvor anvendes træpiller?

Deter et biomasseprodukt fremstillet af vedvarende stoffer - generelt genanvendt træaffald. Der er cirka 1.000.000 hjem i U, S.

Hvor anvendes træpiller?

Deter et biomasseprodukt fremstillet af vedvarende stoffer - generelt genanvendt træaffald. Der er cirka 1.000.000 hjem i U, S. Brug træpiller til varme, i fritstående ovne, pejsindsatser, ovne og kedler. Træpiller kan anvendes i pellet opvarmning ovne og brændeovne.

Dekan forbindes med kedler, kerner og radiatorer for at generere dit eget varmesystem i dit hjem. Træpiller er usnavset med lidt askerester. Dette produkt er utroligt praktisk at transportere, opbevare og udnytte. Træpiller anvendes i både indenlandske og industrielle applikationer.

Mangemennesker i koldere klimaer over hele verden bruger træpillekedler eller komfurer til at opvarme deres hjem. Dagens moderne kedler er så godt automatiseret, at de behøver ingen menneskelig operatør eller vedligeholdelse ud over lastning en vintersæson værd af pellets, trykke på en knap for at starte systemet og fjerne asken seks måneder senere. Ovne er mere almindelige i Nordamerika. Pellets føres simpelthen manuelt ind i komfurets tragt og brændes kontinuerligt for at skabe en effektiv, jævn varmekilde.

Partikelemissionerfra moderne pelletvarmeanlæg er ens, og i nogle tilfælde lavere, end konventionelle fossile brændselskedler og ovne. Til industriel elproduktion anvendes træpiller som et kulstoffattigt alternativ i stedet for kul. Pellets formales tilbage til støv, støvet kombineres med luft, og den resulterende blanding tilføres kontinuerligt til en flamme, der skaber damp til at generere elektricitet. Træpiller kan bruges i stedet for trækul, brænde, olie og gas i opvarmning, madlavning, kedel og kraftværker.

Traditioneltlerbaseret kuld sporer let ud af kassen og ind i huset — og er også dårligt for miljøet. Træpiller er 100% naturlige uden bindemidler eller fyldstoffer, og den ovntørrede træfiber opsuger lugt og efterlader næsten ingen duft. I begyndelsen af foråret, når jorden er tør, kan træpilleaske bruges i jord til at tilføje naturlige næringsstoffer og for at reducere jordens surhedsgrad. Det er vigtigt at kende din jordens pH-balance, før du tilføjer aske, og hvilken slags planter som jorden skal være sur.

Somet alternativ til fossilt brændstof er træpiller et miljøvenligt brændstof, der anvendes til opvarmning. De anvendes i biomasse kedler til at producere varme, varmt vand i hjem. Desuden anvendes de i den kommercielle og industrielle sektor som kulstofbrændstof til varmeproduktion og industriel produktion (f.eks. whiskyproduktion).

I dag bruger flere og flere mennesker biomassepillemølle til at behandle biomassematerialer til pellets, der er ensartede i størrelse, form, fugtighed, tæthed og varmeværdi. Pressenshøje tryk får træets temperatur til at stige kraftigt, og ligninet blødgør lidt og danner en naturlig lim, der holder pelleten sammen, når den afkøles. Træpiller er den mest almindelige type pillebrændstof og er generelt fremstillet af komprimeret savsmuld og tilhørende industriaffald fra formaling af tømmer, fremstilling af træprodukter og møbler, og konstruktion. Derudover kan pelletbrændstof med høj densitet og ensartet form opbevares i standardsiloer, transporteres og leveres i lastbilcontainere.

Pillekedler er enkeltstående centralvarme og varmtvandssystemer designet til at erstatte traditionelle fossile brændstofsystemer i boliger, kommercielle og institutionelle applikationer. Deer små, cylindriske stykker fremstillet af trærester produceret som et biprodukt af Balcas' savfræsningsprocesser i Nordirland og Skotland. De naturligt forekommende organiske bindemidler (lignin) i træet udnyttes i processen, hvilket betyder, at der ikke er behov for kunstige tilsætningsstoffer. Britiske colombianske træpiller produceres udelukkende af rester af bæredygtigt forvaltede skove, og BC træpillesektoren eksisterer primært for at gøre bedre brug af skove, der allerede høstes.

Sammenlignet med rå biomassematerialer har pillebrændstoffet produceret af pelletsmøllerne ensartethed og høj effektivitet med mindre forureningsemissioner. DetForenede Kongerige har indledt en tilskudsordning kaldet Renewable Heat Incentive (RHI), der giver ikke-indenlandske og indenlandske træpillekedelinstallationer mulighed for at modtage betalinger over en periode på mellem 7 og 20 år. Miljøorganisation, herunder Greenpeace USA og Southern Environmental Law Center, vedtog politik, der satte en høj bar for regeringens incitamenter til biomasseenergi, inklusive træpiller. Resten fra dine træpiller er en fremragende kalium- og kalkkilde i kombination med andet sporstof for at give næring til din jord.

.