Hvilke træpiller er de bedste til rygning?

Vores9 foretrukne træpiller til SmokingCamp Chef Premium hårdttræpiller. CookinPellets 40PM Perfekt Mix Rygning Pellets.

Hvilke træpiller er de bedste til rygning?

Vores9 foretrukne træpiller til SmokingCamp Chef Premium hårdttræpiller. CookinPellets 40PM Perfekt Mix Rygning Pellets. Lumber Jack konkurrence blanding grillpiller. Traegers sortiment af pellets inkluderer klassikere som hickory, æble, kirsebær, pecan, og mesquite.

Dehar også en"signaturblanding, "Hvilket er det, vi anbefaler som en stor allrounder og består af en blanding af hickory, ahorn, og kirsebærtræ kombineret. Vi anbefaler den lidt søde Cherry Blend eller Competition Blend Pellets som en god allrounder. Konkurrenceblandingspellets kombinerer ahorn, hickory, og kirsebær, hvilket gør dem ideelle til næsten enhver mad. Gennemsnitlig, en pelletgrill bruger cirka et halvt pund i timen afhængigt af røgindstillingen.

Johøjere indstillingen er, jo flere pellets bruger du under din kok. Hver af vores Grilla Grills pelletsorter kommer i en 20 pund taske, så du har altid masser af pellets til rådighed til din næste cookout eller konkurrence. Bear Mountain er på forhånd med hvad der er i deres pellets om, at de indeholder alder eller eg som basistræ. Dette hjælper med at skabe en mere ensartet forbrænding med pålidelige varme- og røgniveauer, uanset hvilken sort der vælges.

Såhvis du er ude efter noget, der er 100% et træ, prøv Cookin Pellets i stedet. Men, vi vurderer Bear Mountain for en bedre og mere konsekvent forbrænding. Cookin Pellets er en af vores foretrukne rygpiller , fordi de er 100%, hvad de siger, de er. Ingen tilsat eg eller el til at pude det ud, ingen bark, ingen fyldstoffer, ingen olier, og, ingen bindemidler.

Bare100% uanset træ, det siger, det er på forsiden af pakken. Lavet af 100% naturlige hårdttræ uden bindemidler eller fyldstoffer, de er fulde af smag, mens de er rene brændende, lav aske og stor tynd blå røg. Der er 10 forskellige varianter at vælge imellem, 8 ren og 2 blandet. Så mens der er et sted for 100% rent træ som Cookin Pellets, betyder det ikke at bruge eg eller el som base, det er en pellet af dårlig kvalitet.

Noglemærker, som Cookin Pellets, siger, at du skal opbevare pellets i deres taske, selv efter at de er blevet åbnet. Men i de fleste tilfælde vil brugen af en lufttæt beholder holde dem i den bedst mulige stand for at forlænge deres levetid. Vi kan godt lide Oklahoma Joe"s Pellet Bucket Kit, der leveres med en scoop og en netindsats for at adskille træstøv. Derudover behøver disse pellets ikke at blive gennemblødt før brug, og disse kvaliteter gør dem ideelle til folk uden grillbaggrund.

RectTecGrills Ultimate Blend Pellets er lavet af 100% naturligt hårdttræ og er en blanding af eg og hickory. De har også lav aske eller støv, så du kan ryge din mad i længere tid uden at skulle tilføje flere pellets. Samlet set ryger disse pellets godt, producerer lidt aske og kan bruges på en rygerpellet såvel som en gasgrill. Denne pose træpiller vejer 40 pund, hvilket sikrer, at du har nok pellets til mange lange rygesessioner.

Duønsker at vælge en passende træpillesmag , afhængigt af hvilken type mad du ryger. Et godt alternativ til traditionelle former for rygere og grill, pellets frembringe en særskilt og tilfredsstillende smag. Dette er en anden træpilleblanding, men denne gang med en blanding af fire forskellige træsorter for at give en nuanceret og lagdelt smagsprofil. Lavet af faktisk træbark og cambiumlaget, LumberJack premium-pellets er hovedsageligt lavet af hickory træ.

Virksomhedenhævder, at disse er 100% naturlige hårdttræpiller og fri for tilsætningsstoffer, såsom kunstige smagsstoffer, kemikalier, lim, spray dufte og andre forurenende stoffer. De sælger et par forskellige smag, herunder alder, æble, kirsebær, ahorn, mesquite, pecan, og afbilledet er"Gourmet Blend“ (en brugerdefineret blanding af hickory træpiller, ahorn, kirsebær, og eg. Disse pellets af fødevarekvalitet kan bruges på næsten alle grill, inklusive udendørs BBQ-grill, gasgrill og traditionelle kulgrill. Der er produkter såsom Amaze-N pellet rygerrør, som du fylder med pellets, der vil ulme og ryge for at tilføje røg til din mad.

Menhvis du vil have den faktiske skov, du håber på, dem, der er anført på posen, kan du ønsker et produkt højere op på denne liste. Jeg vil bemærke, efter yderligere grave på en tråd af Candy Weaver s (Ejer af BBQer's Delight) en række folk bemærke, at BBQer's Delight er producenten af pellets selv. .