Hvordan man kan se, om træpiller er dårlige?

Fyldet glas eller skål med vand, og slip i en håndfuld pellets. Gode træpiller vil synke, mens dårlige pellets flyder.

Hvordan man kan se, om træpiller er dårlige?

Fyldet glas eller skål med vand, og slip i en håndfuld pellets. Gode træpiller vil synke, mens dårlige pellets flyder. Dette skyldes, at gode pellets indeholder lidt restfugtighed. Den mest grundlæggende test er at tage nogle pellets og slippe dem i et glas vand.

Hvispellets synke til bunden, de er blevet produceret til en høj densitet. De kan derfor generelt betragtes som gode pellets med hensyn til kompression. En god træpiller overflade skal være glat og skinnende og har ingen revner, når du rører ved og føler det. Hvis pelleten ikke er glat og har højt findindhold, skal du kontrollere kompressionsforholdet for pelletsmølleform.

Hvisdu ser revner over hele kroppen, er det fordi råmaterialet har mindre vand, eller materialet ikke er godt konditioneret. Ja, træpiller kan gå dårligt. Ligesom trækul, selvom, træpiller vil kun gå dårligt, hvis de ikke er blevet opbevaret korrekt. Eksponering for elementerne ødelægger træpiller, især fugt.

Hvisdu holder dine træpiller på et tørt, køligt sted, skal de vare i årevis. Træpiller kan gå dårligt og blive ubrugelige, hvis pellets udsættes for fugt eller vand. Træpiller har dog ikke en udløbsdato og kan bruges, når det er nødvendigt. Hvis træpillerne bliver våde og udvides fra fugt, skal du fjerne disse pellets, inden du tænder pillegrillen.

Engod træpille skal være skinnende og snap, hvis du bryder den i to. Ingen glans eller snap? Du er måske i problemer. Pas på kedelige og fugtige pellets, der også er smuldret. Disse gør ikke din grill nogen favoriserer.

Hvisdit hårdttræ har en dejlig glans, og du kan høre det snap, du vil være god til at få din røg på. Træpiller kan gå dårligt, men hvis korrekt opbevaret vil vare over lange perioder. Pellets forringes kun, når de udsættes for elementerne - hovedsageligt fugt - og vil ikke være til nogen nytte, når de er fugtige. At holde dine træpiller kølige og tørre er afgørende for deres levetid.

Nårdu bruger en pelletgrill i regnen, vandet kan ikke lække ind i tragten, ellers bliver træpillerne ubrugelige. Endelig, Jeg vil også diskutere noget, som de fleste mennesker ikke er opmærksomme på, nogle træpiller er bare dårlige til at begynde med. Så længe du køber træpiller af høj kvalitet og opbevarer dem i en forseglet beholder væk fra varme og fugtighed, skal dine træpiller vare i årevis. Hvis du bor i et fugtigt klima, skal du også opbevare enhver pose pellets, nye eller åbnede, ud af garagen.

Forat opnå en bestemt kvalitet askeindholdet i træpillerne, deres fugtindhold og deres tæthed vil blive testet. Hvis du prøver at snappe en træpille i halvdelen, vil en god en rent opdeles i to stykker med en skarp snappende lyd. Tragten er ikke teknisk tom, men sneglen vil ikke være i stand til at fodre pellets, der sidder fast til siden. Nedenfor er et billede af min Traeger pelletgrillens tragt, hvor pellets kan ses at sidde fast til siden, og sneglen er synlig.

Varmepiller, der er beregnet til varmeapparater, bør ikke bruges til madlavning, da de kan indeholde forurenende stoffer og klæbemidler, der ikke er sikre til forbrug. Våde træpiller antændes ikke ordentligt, og der er en chance for, at disse grødede pellets sidder fast i sneglen. Disse pellets af lavere kvalitet kan fremstilles af forurenet træ eller har klæbemidler tilsat for at holde pellets sammen. Med hensyn til at efterlade BBQ-pellets i tragten på din Traeger pelletgrill og dem går dårligt, det afhænger af, hvor du opbevarer grillen.

Vedopbevaring af en pelletgrill udendørs skal der placeres et dæksel over tragten for at forhindre, at fugt blandes med træpillerne. Med professionelle værktøjer såsom fugtighedsmåler, kan du nemt finde ud af de vigtigste faktorer, der påvirker træpillemølle kvalitet. Selvom Traeger Grills giver en rund figur på en uge, hvis du opbevarer din pelletgrill dækket og tørt, sikkert sted, så kan du nemt opbevare dem længere.