Hvor meget træpiller bruger en traeger?

Somtræfyrede rygere, Traeger-grill bruger træpiller til brændstof. Rygeren brænder 1 til 3 pund pellets i timen.

Hvor meget træpiller bruger en traeger?

Somtræfyrede rygere, Traeger-grill bruger træpiller til brændstof. Rygeren brænder 1 til 3 pund pellets i timen. Traeger siger, at det betyder, at hver 20 pund taske giver mellem 6 til 20 timers tilberedningstid (ved høj eller lav varme). En Traeger-grill brænder omtrent 1-3 kg pellets i timen, afhængigt af din temperaturindstilling.

Traegergrill bruger 1-3 pounds af pellets i timen. Hopperne holder mellem 18 pund og 22 lbs afhængigt af hvilken model du får. Traditionelt, træflis eller bidder er blevet brugt i grill og udendørs ovne, der er store nok til at bruge dem. Grillere med mindre opsætninger kan også bruge træflis eller træpiller i gas- eller kulgriller ved hjælp af en røgboks, og for nylig, træpelletgriller har lavet BBQ-magi hjemme lige så meget som på restauranter.

Mangegrillmaskiner nyder at bruge hårdttræpiller på grund af deres bekvemmelighed og effektivitet sammenlignet med andre brændstoffer. Hver pose giver mellem 6 og 20 timers tilberedningstid. Du kan også finde andre off-brand pellets, hovedsageligt online, der fungerer i din Traeger, der generelt er prissat mindre pr. pund.

Dette kan virke alarmerende, men at se røg komme fra tragten under en kok er tegn på et luftstrømsproblem - ikke pellets i tragten klar til at antænde. Idag har Traeger Grills udvidet til flere forskellige modeller af grill, fra deres Pro-serie til deres Timberline-serie. Hvis du gør dette, skal du være i stand til at få 2-3 gode grill eller ryger, før din 20 pund pose Traeger pellets løber tør. Træpiller er dybest set komprimeret savsmuld holdt sammen med en lim liek forbindelse, så fugt er ikke deres ven, selv i små mængder.

Det er bedste praksis at altid tømme din tragt efter brug af nogen type pelletgrill , Traegers inkluderet. Enaf fordelene ved at grille på en træpillegrill er, at du kan få træfyret smag på dine grillede burgere. Hvis du lige har fået en eller er ved at gøre det, har du uden tvivl spekuleret på, hvordan du bruger en Traeger træpillegrill. Når du begynder at se en højere specifikation (højere priser) alternativer såsom Traeger Timberline, hele det indre af pillegrillen er dobbeltvægskonstruktion, med den indvendige overflade er rustfrit stål.

Afhængigt af om du griller på højt eller ryger lavt, skal din 20-pund taske Traeger-pellets vare mellem 6-20 timers brug. Såer der ingen anden mulighed end at lade grillen køle helt af, fylde pelletstragten og genstarte. Dette gælder især i de varme og vådere sommermåneder, hvor du muligvis åbner og lukker posen ofte for at tilføje flere pellets til din tragt eller et pelletrør. Du skal også være opmærksom på, at en pelletgrill vil tage et stykke tid at komme op til de virkelig høje grilltemperaturer.