Hvad træpiller til ribben?

Svinekødribben - Kirsebær eller Mesquite. Et mere populært frugttræ til at ryge ribben end de to foregående, æbletræ har en tydelig berusende aroma og en signatur sød smag, når det bruges til at ryge ribben.

Hvad træpiller til ribben?

Svinekødribben - Kirsebær eller Mesquite. Et mere populært frugttræ til at ryge ribben end de to foregående, æbletræ har en tydelig berusende aroma og en signatur sød smag, når det bruges til at ryge ribben. Den resulterende smag er kompleks og lagdelt, og der er en subtil antydning af røg, der ikke overmander kødet. Da æbletræ brænder langsomt, er det vigtigt, at du giver dine ribben tilstrækkelig tid i rygeren, hvis du vil have røgen til at infuse grundigt og skabe de ønskede resultater.

Enanden fordel ved at ryge med æbletræ er dens alsidighed. Du kan bruge den til at ryge en bred vifte af fødevarer bortset fra ribben, herunder fjerkræ og skaldyr. Apple bruges også af mange BBQ-entusiaster i en blanding med hickory, der giver fremragende resultater. Kirsebær er let en af de bedste træflis til rygning ribben.

Hvisdu kun vil bruge en enkelt frugttræ til rygning, er det svært at anbefale noget bedre end kirsebær. Signaturen mild, sød smag og aroma kan være et perfekt supplement til enhver ribben. Imidlertid, der er et andet element ved at bruge kirsebærtræ til at ryge dine ribben - farven. Rygning af dine ribben med kirsebær giver dem en dyb, rig mahogni farve, noget du normalt ser i BBQ-konkurrencer.

Hvisdu vil have dine ribben til at se godt ud, mens du også smager og lugter godt, at bruge kirsebær er vejen at gå. Personligt tror jeg, at dette er det bedste træ til rygning af baby-ribben. Brug af for meget hickory kan også føre til en ubehagelig bitter smag i ribbenene. Det er vigtigt at bruge den rigtige mængde.

Dukan også parre hickory med fruitwoods for at skære intensiteten og ende med en mildere, sødere produkt. Blanding af noget æble eller kirsebær med hickory kan give fremragende resultater. Jeg har brugt en billig kugleformet grill og brugt træ i stedet for trækul regelmæssigt. At have en lille æbleplantage betyder en konstant forsyning af dødt træ.

Derer også chokecherry buske på ejendommen. Metoden til rygning er at sætte kødet i en lille stegepande uden håndtag. Dette puffer varmen fra det brændende træ og forhindrer brændende kødet. Når ilden er slukket for en god forbrænding, skal du sætte dækslet på grillen og åbne udluftningen og bemærke den fremherskende vindretning.

Ribbener godt klaret på en time og meget velsmagende. Arbejder med hamburgere og bageste kyllingekvartaler også. Lyder som en god metode David. Jeg ville elske at have en æbleplantage ved siden af mig.

Nårdet kommer til at ryge svinekød ribben, frugt woods arbejde godt. Specifikt anbefaler vi disse 100% æbletræpiller fra Lumber Jack. Apple er sød og mild, hvilket gør det perfekt til ribben. Kirsebær er dog et andet lignende og perfekt passende valg.

Endeliger hickory et andet populært valg til ribben. Fordi det kun er en 2 pund taske, kan du prøve dem og se, om du kan lide det tilføjede sødme til dine ribben uden at spilde penge. Med deres kunders tilfredshed på forkant, uafhængige testresultater er tilgængelige på anmodning for at vise renheden af deres pellets. Mange rygere elsker at blande frugtskov med mere intenst røgfyldte sorter for enten at tage røgen ned et hak eller for at tilføje krop til et mildt træ afhængigt af dit synspunkt.

Ja, du kan bruge træflis i et pillerøgerør , men du ender med at bruge en betydeligt højere mængde træflis, end hvis du havde brugt pellets. Træpiller findes i mange forskellige typer og smag, der kan bruges til at forbedre smagen af din mad, når den er korrekt parret. Som altid med Lumber Jack, træet kommer lige fra træet og ikke fra en brugt kilde uden sporbar oprindelse. Træpiller er også meget mere smagfulde end træflis, så det er bedre at bruge pellets, hvis du har dem.

Somresultat, ca. en tredjedel af en kop pellets producerer nok røg til en halv times grillsession, hvilket er betydeligt mindre sammenlignet med træstammer eller bidder. Så hvorfor fremhæver vi disse hickory træpiller fra Lumber Jack snarere end eg? Svaret ligger i karakteren af rygning med pellets, som typisk giver en mild røgsmag. For shoppere, der ofte laver mad med en grill eller ryger, skal du overveje BBQR's Delight Wood Smoking Pellets, som tilbyder en bred vifte af forskellige træpiller at vælge imellem og kan håndtere mange forskellige madtyper.

Nogle mennesker finder, at hickory kan være lidt stærk og kan lide at blande det med en mildere pellet som eg eller æble. Dettefirma er også stolt over aldrig at bruge olier eller bindemidler i deres træpiller, såvel som aldrig at bruge fyldstof træ som eg eller el. Traditionelt er træflis eller bidder blevet brugt i grill og udendørs ovne, der er store nok til at bruge dem. Dette hickory træ har en beundringsværdig forbrændingstid, og er skabt uden tilsætningsstoffer, giver dig en lang, ren løbshastighed for røg.

En af de allerbedste skove til ribben, kirsebær leverer rig smag, subtil sødme, og absolut strålende farve. Ligesomtræflis er pellets også velegnede til rygerbokse til brug på gasgrill for at tilføje lidt røg til din grillning. .