Er træpiller dårligt for dig?

Menhvis du stadig er bekymret for en pelletgrill og. Det korte svar er ja, træpiller af fødevarekvalitet er ikke mere risikable end andre madlavningsbrændstoffer.

Er træpiller dårligt for dig?

Menhvis du stadig er bekymret for en pelletgrill og. Det korte svar er ja, træpiller af fødevarekvalitet er ikke mere risikable end andre madlavningsbrændstoffer. Når træpiller produceres ved hjælp af den proces, vi forklarede ovenfor, der er normalt kun en mindre trussel med hensyn til toksicitet. Ligesom med ethvert træ udsender pellets kuliltegas.

Langeksponering for dette kan være skadeligt, så prøv altid at stå væk fra at være direkte i tråd med røgemissioner, der kommer din vej. Træpiller designet til brug i en komfur er kun til opvarmning, og du bør aldrig bruge dem til madlavning. Pellets, der bruges til opvarmning af dit hjem eller kabine, kan indeholde en række fyldmaterialer, der kan forårsage skade, hvis du spiser mad, der har været i kontakt med kemisk snøret røg. Træpiller anvendes til forskellige formål og kan således fremstilles på flere måder.

Mennår det kommer til træpiller til rygere, er disse lavet af komprimeret savsmuld. Så i færd med at fremstille disse sættes genanvendt eller frisk træ under en hammermølle og behandles. Hammermøllen konverterer træet til fin dejlignende konsistens, som derefter går gennem støbning. Disse presses derefter ind i huller, der er 6 mm i diameter.

Pådette stadium påføres der også varme på pelletgrillene for at hjælpe med at komprimere. Den indirekte varme fra rygning er en sundere mulighed, fordi HCA"er næppe er en bekymring, hvis overhovedet, men røg fra træpiller er stadig røg og er kilden til skadelige kemikalier, de samme kemikalier, der tilføjer den behagelige aroma af forskellige slags træ til kødet. Pellets af fødevarekvalitet, der er lavet af billigere mærker, kan undertiden stadig have ekstra fyldstoffer eller bindemidler. Derfor er alle materialer, der bruges til at fremstille pellets af fødevarekvalitet, 100% naturlige og indeholder ikke bindingsmidler, der risikerer at forårsage sundhedsmæssige problemer, når de røges.

Produktionsprocessener designet således, at de træpiller, du bruger, produceres så naturligt som muligt, kun ved hjælp af det originale indhold af det naturlige træ. Madlavning med en træpillegrill har sine sundhedsrisici, men uden tvivl ikke mere end den typiske forbrændingsvæske. Der er flere fremragende sikkerhedsfunktioner på en pelletgrill og nogle trin, du kan tage for at være sikker, når du laver mad. Så, vi besluttede at undersøge dette yderligere og lære, om træpiller er giftige, uanset hvad eller handler det kun om sikkerhedsreglerne?.

Nårtræet har den korrekte fugtighed og temperatur, hvis du komprimerer det med det korrekte tryk, binder ligninet træpartiklerne sammen. Grilling kan udføres med forskellige teknikker, men for sent, pelletgriller har hævdet rampelyset. Dette er ikke eksklusivt til træpilleproduktion, og gælder også for billig trækul- og briketteproduktion. Møllen smadrer træet og slår det ned, indtil det danner en blanding, der ikke er for forskellig fra dejen.

Brændstofkildener små pellets lavet af komprimeret savsmuld, fås i alle slags sorter inklusive hickory, mesquite, ahorn, og kirsebær og mere. Når det kommer til madlavning med træstykker eller træflis, vil de normalt være 100% den smag, du har købt. Det sagt, madlavning ved lavere temperaturer, som de fleste træpelletopskrifter kræver, kan være et nyttigt trin.