Hvilke træpiller der skal bruges?

Johøjere indstillingen er, jo flere pellets bruger du under din kok. Hver af vores Grilla Grills pelletsorter kommer i en 20 pund taske, så du har altid masser af pellets til rådighed til din næste cookout eller konkurrence.

Hvilke træpiller der skal bruges?

Johøjere indstillingen er, jo flere pellets bruger du under din kok. Hver af vores Grilla Grills pelletsorter kommer i en 20 pund taske, så du har altid masser af pellets til rådighed til din næste cookout eller konkurrence. Når dine kul er helt dækket af hvid aske og til en varm, jævn temperatur, tilføj dine træpiller til kulene. Du vil bruge nok af pellets til at skabe et tyndt lag over dit trækul.

Såsnart pellets antændes og begynder at ryge, er du klar til at begynde at lave dit kød. Nyd den sødere side af røg. De søde og røgfyldte noter i vores Maple Wood pellets er et godt valg for de fleste proteiner og grøntsager, og parrer især godt med laks. De hævder også, at brugen af andre mærker' træpiller kan skade din pelletgrill og resultere i en annulleret garanti.

Hvisdu skulle besøge en tømmerfabrik, du ville se savsmuld og træstykker spredt over hele møllen. Men hvad nu hvis du kun giver en bøf et hurtigt sear, eller du pisker nogle hurtige veggie-kebab op? I så fald vil din træpille røg ikke tage meget fat. I lang tid var hårdttræstammer den eneste mulighed, når det gjaldt at bruge træ, når man ryger eller griller. For shoppere, der ofte laver mad med grill eller ryger, skal du overveje BBqR's Delight Wood Smoking Pellets, som tilbyder en bred vifte af forskellige træpiller at vælge imellem og kan håndtere mange forskellige madtyper.

Førdu køber træpiller til din grill eller ryger, skal du sørge for, at du vælger et produkt af fødevarekvalitet i stedet for at varme pellets. Varmepiller bør udelukkende bruges med en pelletsovn eller brændeovn og ikke til madlavning, fordi de er lavet med træ af lavere kvalitet og andre tilsætningsstoffer, der kan mindske din mads smag og potentielt forårsage dig skade. Træpillerne er 100 procent helt naturlige, lavet af ikke-genanvendt rød eg, æbletræ og hickory uden fyldstoffer, bindemidler eller tilsætningsstoffer. Nogle mærker af træpiller, ligesom udvælgelsen fra B% 26 B trækul, har også blandinger af flere forskellige typer af trævarianter.

Dennepelletformel er velegnet til pelletsfyrede grill og rygere, men pellets er modtagelige for fugt, så du skal opbevare dem i en lukket beholder, når de ikke er i brug. Disse pellets er produceret fra midten af loggen, der anvendes heller ingen bark i fremstillingsprocessen. Disse æbletræpiller har en større diameter størrelse end standard træpiller, så de kan brænde i længere tid. En nyere brændstofkilde til grillspillet, træpiller er en alsidig måde at opnå en stor røgfyldt smag i din udendørs madlavning.

Underfremstillingen efterlader de også barken på træet, hvor mere af trærøgsmagen kommer fra. Brug af varmepiller i stedet for træpiller af fødevarekvalitet vil ikke kun forværre smagen af din mad, men også gøre dig syg. Du kan også blive eventyrlysten med whisky-tøndeblandingen, eller gå til konkurrencen eller grillblandinger, der består af en blanding af forskellige grillhårdttræ.