Hvilke træpiller er bedst til pizza?

Træpillerer komprimerede brændselspiller fremstillet af genanvendt organisk materiale såsom eg, træbark og træflis osv. træpiller bruges normalt i udendørs ovne for at bringe smokey, stenbagt ovn smag til din pizza.

Hvilke træpiller er bedst til pizza?

Træpillerer komprimerede brændselspiller fremstillet af genanvendt organisk materiale såsom eg, træbark og træflis osv. træpiller bruges normalt i udendørs ovne for at bringe smokey, stenbagt ovn smag til din pizza. Træpiller antændes i brand til opvarmning i pizzaovne under kontrolleret temperatur. Den høje temperatur inde i træpillepizzaovnen giver pizzaen en perfekt skorpe og røget smag, der ikke kan opnås med en almindelig pizzaovn.

Mesquitepellets er meget udbredt og madlavning entusiaster. De giver en solid BBQ-smag til alt, hvad der er indstillet til madlavning. Med smokey smag, der kommer fra hver bid af den kogte ood, man elsker at lave mad med mesquite træpiller. Eg er den mest anvendte træpille , da den ikke tilføjer nogen ekstra smag til din pizza, men brænder hårdt med høje temperaturer.

Deter nybegyndervenligt, indebærer ingen risiko og reducerer tilberedningstiden. Maple bruges, hvor der ønskes et sødt strejf af smag i pizzaen. Det tilføjer en sød, frugtagtig, ahornsirupsmag til tomatsausen, der bruges i pizza. Det kan bruges i alle typer madlavning, derfor også kendt som en allrounder.

Applewooder en blanding af ahorn og eg. Det når høj temperatur på ingen tid. Generelt anbefales ikke til husholdningsbrug, da det kan springe ud på grund af høj temperatur. Applewood foretrækkes i restauranter, hvor mindre tid til bagning betragtes som optimal.

TraegerGrill Mesquite Harwood Pellets er vores bedste valg for at bringe subtile røgeffekter til din pizza og ikke den stærkeste smag. Disse træpiller kan parre godt med enhver form for kød for at hæve smagen ved at tilføje en smokiness effekt. Dette er nybegyndervenligt og producerer perfekt blå røg og meget lidt aske. Det holder dig væk fra besværet med rengøring efter madlavning.

Dissepellets er fremstillet i USA og fås i mange onlinebutikker. Dette er et andet valg fra Traeger Grills og er en af de bedste træpiller, der bruges til røg, grill, bage, og stege. Disse træpiller er en blanding af kirsebær, ahorn, og hickory hårdttræ. Denne kombination af træ bringer en fantastisk blanding af smag til din skål.

Dissetræpiller passer godt til enhver form for kød, grøntsager og skaldyr. Disse træpiller brænder hurtigere og producerer færre aske. Let at opbevare, da de findes i mange forskellige størrelser. Ooni Premium hårdttræpiller er 100% eg.

Træetkommer fra USA og brænder effektivt med lidt askerester. Disse træpiller kan fungere som en effektiv brændstofkilde i Ooni pellet pizzaovne såvel som i grillovne. En taske kan nemt vare op til 8-12 timers madlavning. Louisiana Grills Competition Blend Pellets er en blanding af 50% ahorn, 25% kirsebær og 25% hickory hårdttræ.

Detgiver frugtagtig, salte og lidt syrlig smag. Træet kommer fra USA og har ingen kunstige tilsætningsstoffer. Størrelsen af disse træpiller er relativt stor. Pit Boss BBQ træpiller er træpiller af høj standard, der hovedsagelig bruges i avancerede restauranter og grill.

Dissetræpiller er en blanding af kirsebær, ahorn, og hickory hårdttræ hentet fra Nordamerika. Disse træpiller giver en høj blanding af smag, herunder søde og salte. Emballagen er værdipakke og holder til mange madlavningsbatcher. Hvis du ser, kan du finde hårdttræpiller fra en række træer, men bøgetræ er mest almindeligt.

Bøgetræbrænder rent, jævnt, og tilføjer en mild smokey smag til alt kogt på det. Det er en behagelig smag, der supplerer enhver pizza. Brug af et godt madlavningstræ er den bedste måde at forbedre smagene på din hjemmelavede pizza. Vores guide er her for at hjælpe dig med at bestemme de bedste trækombinationer, du skal bruge, og hvad du skal undgå.

Fraeg til hickory, dette er de bedste skove til pizzaovne. De træsorter, der fungerer bedst, er krydret hårdttræ som eg og ahorn. Hårdttræ er nyttige til madlavning, fordi de er tungere og tættere, hvilket betyder, at de brænder ved en højere varme i længere tid. Hvad jeg især kan lide ved eg er, at det er virkelig nemt at få fat i, og er virkelig pålidelig.

Detgiver altid en stærk, men moderat, mængde røg til brændstof din ovn. Det gør dette uden nogensinde at overvælde smagen af din mad, men formår stadig at give en smuk mængde røg-ness til din pizza. Hvis du vil prøve at eksperimentere og forgrene sig fra eg, så er der nogle gode valg derude. Men hvis du bruger ingredienser, der er lidt mere sarte, som fisk eller lette oste, så er der en chance for, at brug af ren hickory kan overmande smagene på din pizza.

Dettelyder måske lidt underligt, da æble meget sjældent (eller i mit tilfælde aldrig) vises som en pizza-topping. Men som brænde er det et godt valg til pizzaovne. Frugttræer som æble er meget populære med udendørs madlavning, især BBQ-rygning, fordi de kan brænde ved høje temperaturer, mens de tilføjer et nuanceret lag sødme til maden. Dette frugttræ ligner så æble, at dette i sandhed også kunne have været mit tredje valg.

Kirsebærtrægiver også en sød smag, men denne gang lidt dybere i smag. Det går godt med næsten alt på pizza, men jeg kan især godt lide det med mørkt kød, som røget pastrami eller oksekødspølse. En anden frugttræ, men lidt lettere end kirsebær. Jeg synes, det går godt med fjerkræ og svinekød bedre end det gør med mørkere kød.

Deter et godt valg til påfyldninger som BBQ-kylling eller skinke. Endelig en smuk sød, men mørk røgfyldt smag, der giver et interessant alternativ til mere traditionelle pizza træbrændstoffer. Det er ikke alt for forskelligt til hickory, men bare ikke så intens. Jeg anbefaler at prøve det med mørke kødpizzaer såvel som klassikere som BBQ-kylling eller pepperoni.

Købaltid specielt fremstillet eg, hickory eller frugttræ, som du ved er hårdttræ og rent. På en skala af smokiness passer egetræpiller lige i midten. Eg er stærkere end æbletræ og lettere end hickory, og giver en mild, nøddeagtig smag til fisk og grøntsager, sammen med pizza og bagværk. Det har en lettere smag end hickory eller mesquite, men er lidt stærkere end frugttræer som æble eller kirsebær.

Eggiver masser af lækker smag uden at overvælde smagen af din håndværksskorpe, sauce, og påfyldninger. Den anden gode ting ved eg er, at det er et perfekt træ at bruge i en blanding. Så hvis du vil blande med kirsebær, æble, pære, ahorn, eller noget andet - eg er en perfekt base til at gøre det. Når du tænker på smagen af æbletræ, er det nemt at forbinde smagen af æble frugten.

Ivirkeligheden, æbletræ er en fantastisk ledsager og er en af de bedste skove til en pizzaovn, fordi det afgiver en lettere, lækker røgfyldt smag. Æbletræ er et godt valg til at komplimentere super osteagtige pizzaer af netop den grund. Smagsprofilen, der kommer ud af æbletræ, er en kompleks let røg med næsten lidt sød. Hvis du lige er begyndt og ny til at lave træfyret pizza, er æble også en god mulighed, fordi det er meget usandsynligt, at du overmander din pizza med røgsmag, når du bruger æble.

Kirsebærer en af de bedste skove til pizzaovne af mange af de samme grunde, som æble er. Det er i den lettere ende af røgspektrumssmagen, så det vil bestemt ikke overmande din pizzas smag. Sammenlignet med æble er kirsebærtræ lidt mere robust og dybt i smag. Sødmen er der stadig, men det er bare generelt en mere „fuld smagsrøg.

Deter virkelig et alsidigt træ til pizza, men på grund af robustheden er det nok en lidt bedre pasform til pizzaer med kød på dem. Med det i tankerne, hickory er sandsynligvis ikke ideel til pizzaer uden kød - en margarita-pizza kan for eksempel være lidt overmatchet til hickory. De typer pizzaer, der parrer sig godt, er dem, der har kød på dem, der kan holde op til hickory-smagen. Så hvis du er til hamburgeroksekød, pepperoni, bacon eller andet stærkere kød, så er hickory et godt valg.

Pecaner dog et godt valg, fordi det falder mellem hickory og fruitwoods med hensyn til røgfyldt smagsstyrke. Så hvis du finder hickory for at være for stærk og kirsebær til at være ikke helt nok for eksempel, pecan kan være en vinder. Maple er et andet frugttræ, der er lettere og mindre robust end kirsebær- og æbleskove. Det har en let, sød smag, der fungerer rigtig godt med de fleste pizzaer og på et praktisk niveau er ret let at finde.

Detfungerer godt med kylling, skinke, svinekød, og søde BBQ-saucer uden for pizza, og det samme gælder for pizza-påfyldninger. Maple er mit valg af træ i pizzaovnen til fremstilling af BBQ-kyllingepizzaer, og det passer også godt sammen med bacon og skinke. Alder er traditionelt et træ, der bruges til skaldyr og grøntsager, så hvis du er til veggie-pizzaer eller har nogle skaldyr på din pizza (ingen dom ????), så giv alder et skud. Fersken er endnu et frugttræ, der har en rigtig flot og let, sød smagsprofil.

Deter perfekt til svinekød, og er en fantastisk blandingskomponent med nogle af de andre skove på denne liste. Perfekt egetræpiller til pizzaovn madlavning, med en let røg for at give den stenbagt ovn smag. Pizza Ovn Pellets er fødevaresikre og egnede til brug i alle pizzaovne (Uuni 3 pizzaovn, Ooni pro pizzaovn og Roccbox pizzaovn). Temperaturerne er også inkonsekvente, og der produceres mere aske med pellets af lav kvalitet, som derefter flyder inde i din grill og potentielt forurener din mad.

Jegkan stå inde for bekvemmeligheden af hårdttræpiller, som er langt lettere at transportere end store træstammer. Mange mennesker er overraskede over at finde ud af, at deres pelletgrill er perfekt til fremstilling af bagværk, og pecanpiller tilføjer det specielle præg. Du bør være i stand til at finde træpiller i enhver camping eller udendørs madlavning sektioner af afdelinger butikker. Varmen fra de brændende træpiller trækkes over toppen af madlavningspizzaen ved skorstenen placeret foran på ovnen.

Mensdu kunne vælge kun at bruge produkter mærkede"pizzapelletter“ i Ooni eller Bertello ovenfor, du får ikke meget på disse pellets til en pris pr. Nu, du er muligvis allerede opmærksom på et par af de andre mærker som Pit Boss, Camp Chef, Z Grills, og jeg er sikker på, at du er opmærksom på Weber, selvom du måske ikke har vidst, at de er kommet ind i pelletgrillspillet. Ooni Pro Wood Fired Pizza Ovn er verdens mest bærbare træfyrede ovn og er specielt designet til at tage omkostningerne, bulk og besvær ud af træfyret madlavning. Når pelletgrilltemperaturen er i den høje ende for ting som pizza og ruller, vil gennemsnittet stige opad til 3 lbs.

Træpillerpizzaovne er de bedste muligheder for at bringe autentisk smagfuld pizza med kontrolleret bagningstemperatur. Jeg siger alt dette, for hvis det træ, du bruger, er billigt eller intetsigende, det vil helt lade hele tilberedningsprocessen ned. .