Udløber træpiller?

Ja, træpiller kan gå dårligt. Ligesom trækul, selvom, Træpiller vil kun gå dårligt, hvis de ikke er blevet opbevaret korrekt.

Udløber træpiller?

Ja, træpiller kan gå dårligt. Ligesom trækul, selvom, Træpiller vil kun gå dårligt, hvis de ikke er blevet opbevaret korrekt. Eksponering for elementerne ødelægger træpiller, især fugt. Hvis du holder dine træpiller på et tørt, køligt sted, skal de vare i årevis.

Ja, en Traeger-træpille kan gå dårligt, hvis de ikke er beskyttet mod fugt og med dårlig håndtering. Traeger træpiller er lavet på en meget lignende måde som andre træpiller. Med hensyn til at efterlade BBQ-pellets i tragten på din Traeger pelletgrill og dem går dårligt, det afhænger af, hvor du opbevarer grillen. Opbevaring af Traeger-grillen i en garage eller skur med pellets i tragten i sommermånederne vil være fint.

Træpillerkan gå dårligt, men hvis korrekt opbevaret vil vare over lange perioder. Pellets forringes kun, når de udsættes for elementerne - hovedsageligt fugt - og vil ikke være til nogen nytte, når de er fugtige. At holde dine træpiller kølige og tørre er afgørende for deres levetid. Hvis luftfugtigheden er lavere end 10%, kan træpillerne bevares i 6 måneder.

Hvisdet er højere end 10%, er konserveringstiden 1-3 måneder. Normalt produceres eller købes træpiller i henhold til brugsefterspørgslen. Opbevaring til en måneds brug er nok, så det er ikke almindeligt at overskride konserveringstiden. Træpiller kan gå dårligt og blive ubrugelige, hvis pellets udsættes for fugt eller vand.

Træpillerhar dog ikke en udløbsdato og kan bruges, når det er nødvendigt. Hvis træpillerne bliver våde og udvides fra fugt, skal du fjerne disse pellets, inden du tænder pillegrillen. Det vil sige, uanset hvor længe du holder, de vil være fine at brænde. I betragtning af at pelletgriller er afhængige af træpiller til at arbejde, er det vigtigt at forstå, hvad træpiller er, hvordan man opbevarer dem, og når de går dårligt.

Derer to hovedfaktorer, der får en træpille til at gå dårligt, og det er fugt og hårdhændet håndtering. Situationen, hvor tragten har pellets fast til siderne, mens midten er tom, kaldes“ tunneling. I friluftstilstand ville der være skimmel og sporer, der vokser i majsstængelpellets, når temperaturen er 25%, og relativ fugtighed er 70%. En kedelig pellet med overfladesprækker indikerer, at den ikke er så holdbar og derfor sandsynligvis en dårlig batch af pellets.

Ibetragtning af at træpiller producerer varmen, røg, og smag til maden - du skal finde den bedste blanding til din smag. Selv Traeger Grills er enig i, at der ikke sker nogen skade ved ikke at tømme pellets efter hver kok, så længe det ikke er i længere perioder. Afhængigt af temperaturindstillingen og træpillesmag - kan du tilberede næsten alt på en pelletgrill. Imidlertid, Sørg for, at tragten ikke er tom, eller at der ikke er nogen „tunneling med pellets, før du tilføjer flere pellets.

Jeggiver også tip til, hvordan man får det bedste tilbud, når man køber grilltræpiller, og hvordan man tester pelletskvalitet. Uanset om du beslutter dig for at opbevare træpiller i posen eller tragten på en pelletgrill, træpillerne er klar til din næste kok, hvis de holdes tørre. Når udvidet de er ikke længere pellets, bare savsmuld, og kan ikke længere bruges i pilleovne, kedler og grill.