Hvorfor finkæmme træpiller?

Forebyggelseaf støv og små træpartikler i at komme ind i tragten vil hjælpe snegl syltetøj og ulmende brænde tilbage problemer. Der er også en risiko for overskydende støvopbygning i sneglakslen og træbeholderen, der fører til et besværligt problem kendt som „Burn Back.

Hvorfor finkæmme træpiller?

Forebyggelseaf støv og små træpartikler i at komme ind i tragten vil hjælpe snegl syltetøj og ulmende brænde tilbage problemer. Der er også en risiko for overskydende støvopbygning i sneglakslen og træbeholderen, der fører til et besværligt problem kendt som „Burn Back. Mens du ikke er absolut forpligtet til at sile Traeger træpiller hver gang du bruger dem, det er bestemt en god idé. Sigt dine pellets ved at øse dem fra posen ind i den øverste spand, ryst derefter og omrør spanden forsigtigt for at adskille støvet fra brugbare pellets.

Underhøje fugtige forhold kan selv 24 timer få et lille volumen træfibre til at frigive og falde ned i bunden af tragten, som kan komme ind i sneglakslen. I betragtning af hvor lidt tid det tager at rense din træpilletragt , og hvor lang tid det tager at rydde og skrue marmelade, eller håndtere et rygforbrændingsproblem, det giver virkelig mening at ikke efterlade dine træpiller i din Traeger natten over. Især under fugtigt vejr, hvilket kan få ligninet til at nedbryde frigive træfibre i tragten og sneglen. Hvis du skal opbevare træpillerne i mere end en dag eller to, eller holde dem udenfor, Sørg for at forsegle spanden med et lufttæt låg for at forhindre fugtighed i at påvirke det vandopløselige, organisk lignin, der binder træfibrene i pellets sammen.

SigtningTraeger træpiller fjerner noget af støv- eller træfibrene, der er tilbage fra produktionsprocessen. Sigtning af Traeger-pellets, før du lægger dem i tragten, vil gå langt i retning af at forhindre sneglestop samt maksimere din træpillegrill"s ydeevne. Selvom mange brugere aldrig siver deres pellets og ikke har nogen problemer, nogle mennesker finder ud af, at det hjælper deres ovne med at køre mere effektivt. De sigtede træpiller kan derefter hældes direkte i Traegers tragt, eller du kan opbevare dem i en anden ren 5 gallon spand.

Sigtningaf Traeger-træpiller er lige så let som at placere en grov maskekurvsigte over en 5-gallon spand, inden du hælder en lille del af træpillerne i den. Selv Traeger-træpiller af højeste kvalitet kan stadig bære en hel del støv og små træpartikler, der gradvist kan begynde at opbygges i den nederste del af tragten. Hvis du planlægger at opbevare træpillerne i mere end en dag eller to, skal du sørge for at forsegle spanden med et lufttæt låg for at forhindre fugtighed i at nedbryde det vandopløselige, organisk ligninbindemiddel, der holder træfibrene i pellets sammen. Dette forhindrer omgivende fugtighed i at påvirke det organiske, vandopløselige lignin, der bruges til at binde træfibrene i Traeger-pellets.