Hvor meget træpiller til rygning?

Rygerenbrænder 1 til 3 pund pellets i timen. Traeger siger, at det betyder, at hver 20 pund taske giver mellem 6 til 20 timers tilberedningstid (ved høj eller lav varme).

Hvor meget træpiller til rygning?

Rygerenbrænder 1 til 3 pund pellets i timen. Traeger siger, at det betyder, at hver 20 pund taske giver mellem 6 til 20 timers tilberedningstid (ved høj eller lav varme). En typisk pelletgrill bruger mellem et ½ pund og 1 pund pellets i timen på røgindstillingen og mellem 2 ½ pund til 3 pund i timen på den høje indstilling. Det betyder, at en tyve pund pose med pellets vil vare dig omkring 20 timer ved hjælp af røgfunktionen og ca.

6 timer, hvis du laver mad højt. Ilang tid, langsom madlavning applikationer som rygning, en pellet ryger skal brænde gennem pellets med en hastighed på omkring 1 pund i timen. Forudsat at det kunne tage op til 2 timer pr. pund for at ryge hele brystet, planlægger at købe 2 pund pellets for hvert pund kød.

Gennemsnitlig, din pelletgrill brænder igennem 1 lb træpiller i timen, men dette varierer også afhængigt af varmeniveauet og årstiden. Gennemsnitlig, en pelletgrill bruger cirka et halvt pund i timen afhængigt af røgindstillingen. Johøjere indstillingen er, jo flere pellets bruger du under din kok. Hver af vores Grilla Grills pelletsorter kommer i en 20 pund taske, så du har altid masser af pellets til rådighed til din næste cookout eller konkurrence.

Hvis din Traeger løber tør for pellets under tilberedningen, grilltemperaturen reducerer og flammer af grillen til sidst. Det ser ud til, at jeg er tvunget til at spise krage, som, hvem ved, måske endda komme ud velsmagende, hvis røg-ristet på en pillegrill. Fordeleneer, at det vil holde mere af varmen i grillen, hvilket forbedrer madlavningsevnen i de kolde vintermåneder og samtidig reducerer pelletforbruget til de mere 'normale' niveauer, der er diskuteret ovenfor. Træfyret røg forbedrer alt, hvad du laver mad i en pelletgrill, og dit valg af træsmag - med henvisning til træsorterne - kan gøre en stor forskel, når det kombineres med specifikke fødevarer.

Endelig, Jeg diskuterer det nye barn på blokken, trækulpiller og deres specielle egenskaber sammenlignet med alle andre grillpiller fra hårdttræ. Nogle af de mest intense træpillesmag inkluderer mesquite pellets, hickory-pellets og kirsebærpiller. Premiumrygerpiller, som dem, der produceres af Traeger og Camp Chef, er lavet af 100% naturligt hårdttræ af fødevarekvalitet. Apple Wood pellets kombineres så smukt med kylling, du vil aldrig ønsker at tilberede det på nogen anden måde igen.

Derfor, på Pellet Joe ved rygning temperaturer forbrug kunne være under 1lb per time, hvilket er ganske lidt under gennemsnittet af 1-2lbs i timen på mange andre pellet rygere. Brug af formlen, vi har skitseret ovenfor, en bryst i denne størrelse kræver 18 til 24 pund pellets. Købde bedste træpiller, du har råd til, selvom det betyder at skære ned på antallet af brister, du laver. Derfor, i de koldere måneder, du bør generelt forvente højere pellet forbrug tal, som du ville forvente højere brændstofforbrug tal på enhver form for grill.

At beslutte, hvilken smag af træpiller der fungerer for dig, kommer ned på din smagspræference og eksperimentering. Hvis du vælger at forgrene dig fra dit mærke af pelletgrill, Sørg altid for at vælge premium træpiller.