Er træpiller gode til haven?

Hvissur jord er, hvad din plante ønsker, er træpiller en fantastisk løsning. For at afbalancere de høje niveauer af kulstof, der findes i træpiller, har du brug for nogle kvælstoftilskud for at afbalancere jorden.

Er træpiller gode til haven?

Hvissur jord er, hvad din plante ønsker, er træpiller en fantastisk løsning. For at afbalancere de høje niveauer af kulstof, der findes i træpiller, har du brug for nogle kvælstoftilskud for at afbalancere jorden. Stadig, til deres lave pris Træpiller gør et fantastisk stykke arbejde. pellet aske er en kilde til kalk og kalium til din have.

Ifølgeforskning fra University of Missouri indeholder pellegaske også sporstoffer fra andre mineraler. Disse vitaminer og mineraler kan være gode til din græsplæne, græs og tomater. Sådan kan du bruge pilleaske til at befrugte din have. Brug af træpiller ville være meget som at bruge savsmuld, hvilket er fint for haven.

Ingengrund til at blande det med noget. Jeg ville dog sørge for, at det ældes lidt, før de lægges rundt om planter for ikke at brune dem op. Ja, træaske og urin udgør sammen en temmelig komplet gødning. Træaske hæver pH lidt, men hvis du har masser af organisk materiale, har du det godt.

Baregiv ikke nogen aske til blåbærene. Dette fungerer godt med din pillekedel, da du (afhængigt af askeindholdet i dine træpiller) kun behøver at tømme det med jævne mellemrum, hvilket giver dig et regelmæssigt lag aske for at hjælpe med at reducere kompostbunkenes pH, da de nedbrydende materialer kan blive sure. Jeg ville ikke bekymre mig om bindemidlerne - de fleste pelletbrændstoffer holdes sammen af tryk og den naturlige klæbrige lignin i træet - men jeg ville bekymre mig om, at du tilføjer noget ekstremt alkalisk uden at bestemme, at det er nødvendigt. Fordi træpiller er lavet af tæt komprimeret, ovntørret træfiber - opsuger de straks fugt og udvides til fluffy, fugtig savsmuld.

Træaskeindeholder ca. 10 procent kaliumchlorid og ca. 1 procent fosfor, men det har også ca. 25 procent calciumcarbonat, en meget let tilgængelig kilde til calcium.

Undgå desuden at bruge aske, der kommer fra behandlet træ eller pellets, der bruger bindemidler, da de kan indeholde skadelige rester. Hver blåbærplante er omhyggeligt omgivet af indholdet af en standard 40 lb pose Cleanfire Pacific nåletræpiller, derefter drysset med vand. træpilleaske er fantastisk til gartnere, da det er en god kilde til kalk og kalium og mange andre sporstoffer og kan bruges til at berige din jord. LigesomKingsford eller alle dem, der bruger bindemidler og andre kemikalier i processen, det er ikke det samme en rå naturlig træaske.

Se nedenstående fotos leveret af Demers Garden Center - viser, hvordan man bruger træpiller som organisk barkflis. Fordi Energy Pellets of America's pellets er 100 procent naturlige, indeholder de ingen kemikalier, der kan være skadelige for din have. Imidlertid, mens træpilleasken er fantastisk til haven, du skal være opmærksom på, hvor meget og hvornår du anvender det for at sikre, at den maksimale fordel opnås. Endeliger en yderligere fordel ved brugen af tørt træpilleaske, at hvis det drysses rundt om bunden af planter, vil det dræbe snegle og snegle og andre bløde skadedyr.