Hvor kan man købe træpiller til kattegrus?

FelinePine Platinum Ikke-klumpende Kattegrus 18lb. De 100% fyrretræpiller indeholder ikke giftige kemikalier, farvestoffer eller overvældende parfume.

Hvor kan man købe træpiller til kattegrus?

FelinePine Platinum Ikke-klumpende Kattegrus 18lb. De 100% fyrretræpiller indeholder ikke giftige kemikalier, farvestoffer eller overvældende parfume. Når din kat bruger kattebakken, er alt, hvad der er tilbage med, en behagelig, naturlig fyrduft. Når du fylder kassen med Feline Pine, behøver du ikke at beskytte dine øjne eller don en ansigtsmaske; pellets er støvfri.

Vihar ingen klager over pellets, men kunder, der foretrækker klumpende kuld, kan vælge vores topvalg. Vores premium pick er Simply Pine Unscented All-Natural Pine pellet Cat Litter. Det bruger kun 100% nordøstlig hvid fyr til sine pellets, og det tilføjer ikke kemikalier eller parfume til sit produkt. Det er biologisk nedbrydeligt og efterlader affaldskassen støvfri, efter at den er hældt.

Pinepellets er lavet for at reducere sporing, og de hurtigt absorbere urin. Hvis du er vant til at håndtere lerkuld, vil du blive glædeligt overrasket over, hvor effektive fyrretræpiller er til at fjerne den hårde ammoniaklugt fra urinen. Naturligt Fresh bruger 100% valnøddeskaller i sine pellets, og kuldet inkluderer ikke giftige kemikalier, lerstøv eller majsprodukter. Det absorberer væske hurtigt og reducerer lugt fra urin og afføring.

Dinkilling trækker ikke små stykker kuld rundt i huset, fordi pellets er designet til at minimere sporing. Producenten hævder, at valnødden er bedre end ler, majs, hvede og fyr til at reducere stærke lugte. Vi valgte Naturally Fresh som vores bedste til killingernes valg, men nogle katteejere med ældre katte kunne ikke lide følelsen af pellets. Ældre katte og katte med ledproblemer foretrækker måske en blødere træpille , hvis de skifter fra lerkuld.

SmallPet Select Premium Pine Pelleted Cat Litter er lavet med 100% fyr, og det indeholder ikke ekstra dufte eller kemikalier. Pellets er tredobbelt screenet i hånden for at reducere støv, og det får din kats kuldkasse til at lugte som frisk fyr. Hvis du har et sigtning af kuldeboks-system, er Small Pet Select et ideelt produkt. Hvis ikke, skal du købe en sigtepande, fire træblokke, og urinpuder.

Nåren kat bruger kuldet, går pellets i opløsning i savsmuld og falder gennem risten til puden. Uden sigtesystemet kan det brugte kuld skabe et stort rod. Fresh Fresh News Genbrugspapir Original Pellet Multi-Cat Litter er lavet af 100% papir efter forbruger, og det er biologisk nedbrydeligt og komposterbart. Papirpillerne er ikke-allergifremkaldende og støvfrie.

Dethar bagepulver tilsat for at forbedre lugtkontrol, og det naturligt forekommende kulstof, der er til stede i papiret, absorberer også lugt. Fresh News er mere miljøvenlig end nogle af sine konkurrenter, men din kat kan have problemer med bagepulver, hvis den har allergi. Det er kun designet til katte, men nogle kaninejere advarede mod at bruge pellets, da bagepulver kan skade dyrene. Frisco Pine Pellet Unscented Non-Clumping Wood Cat Litter er lavet af 100% fyr, og det inkluderer ikke kemiske dufte eller tilsætningsstoffer.

Deikke-klumpende pellets er designet til at reducere lugt og minimere sporing. Frisco-mærket er billigere end andre mærker, men det ser ikke ud til at fungere som salgsfremmende tekstkrav. Det skal være en lav støvformel, men flere katteejere klagede over, at halvdelen af posen var fyldt med savsmuld. Når det transporteres til levering, skifter produktet rundt og nedbrydes.

Etandet problem er med sporing. Kaytee træpiller til kæledyr indeholder meget lidt støv, og det fås i flere størrelser, så det er et godt valg, hvis du ikke har prøvet træpilleaffald før og ikke er sikker på, om det passer til din kat. De større pellets klæber ikke til din kats poter, så de sporer ikke ind i dit hjem. Det er ikke kun en stor kattegrus, men det er sikkert for alle dyr og er et godt valg for kaniner, hamstere, marsvin og meget mere.

Nårdu vælger vores næste kattekuld af træpiller, anbefaler vi stærkt vores topvalg. Feline Pine Original Cat Litter er kemikaliefrit og indeholder meget lidt støv. Dens naturlige fyrduft hjælper med at maskere lugt og få dit hjem til at lugte godt. Det kan være lidt dyrt i starten, men den store pakke vil vare lang tid og give dig betydelige besparelser, hvis du holder fast i det.

Hvisdu lige er kommet i gang med træpille kattegrus, anbefaler vi stærkt Kaytee træpiller til kæledyr. Dette mærke kommer i en meget mindre pakke, der giver dig mulighed for at eksperimentere med denne slags kuld uden at gøre en stor poseforpligtelse. Det fungerer næsten lige så godt og holder sig ikke til din kats poter, da den forlader kuldkassen. Træpille kattegrus er en type naturlig pellet kuld.

Pelletser granulater, der er fremstillet af en række absorberende biologisk nedbrydelige materialer, der udgør en effektiv mulighed som kattegrus. I modsætning til det traditionelle finkornede klumpende lerkuld har pelletkuld større og grovere stykker. Træpiller , der er specielt fremstillet og markedsført til brug som kattekuld, som Feline Pine eller Simply Pine, vil altid være sikre for dit kæledyr. Pellet kuld er normalt dyrere end andre typer, men Feline Pine Original Non-Clumping Wood Cat Litter er unik i den henseende.

MedNaturally Fresh Pellet Unscented Non-Clumping Walnut Litter, kan du træne din killing til at vænne sig til følelsen af pellet kuld. Hver dag, når du skifter den lille kasse, skal du fjerne en lille smule af lerkuldet og tilføje lidt flere træpiller. Nedenfor er et udvalg af træpillekuld, der er ret varierede med hensyn til deres klumpningsevner, trækilde, yderligere ingredienser, og priser. Dette er en anden stor fordel for din kats helbred, da kuld med høj støv er mere tilbøjelige til at forårsage åndedrætsbesvær eller udløse allergier hos kæledyr og mennesker.

Hvisdu vælger mellem brændeovn og hestestrøelse piller, hestepiller er generelt et bedre valg, fordi de er mindre tilbøjelige til at indeholde potentielt skadelige tilsætningsstoffer. Katteejere har flere muligheder for at vælge kuld, og vi har fundet ti af de bedste kattekuld af træpiller, der hjælper dig med at indsnævre dine valg. Hvis du overgår fra traditionelt lerkuld til træpiller, vil du følge nedenstående trin. Med dette i tankerne vil jeg ikke anbefale dette kuld til langhårede racer, men enhver ejere af korthårede katte bør seriøst overveje dette som en mulighed.

Derforer killinger eller en skadet kat, der har følsomme poter, bedre egnet til et blødere og mere blidt kuld. Producenten screener kuldet inden emballering og sikrer, at kun faste pellets placeres i posen. Pellets er fri for parfume og kunstige deodoriseringsmidler, og de er utroligt bløde på en kattepoter. Pillerne er dog lette og kan let sparkes ud af kuldkassen, hvis du har en rodet kat.

Selvomfyr og andre skove indeholder naturligt phenol, hvilket er giftigt for katte, et flertal af træpiller behandles med en proces kaldet ovntørring. .