Hvilket træ bruges til bryst?

Forskelligeskove giver forskellige smag, og afhængigt af dine ingredienser fungerer nogle bedre end andre. Populær og bredt tilgængelig, hickory er en af hæfteklammerne, når det kommer til rygebryst.

Hvilket træ bruges til bryst?

Forskelligeskove giver forskellige smag, og afhængigt af dine ingredienser fungerer nogle bedre end andre. Populær og bredt tilgængelig, hickory er en af hæfteklammerne, når det kommer til rygebryst. Træet skaber en skarp røg, der trænger godt ind i kødet og giver en røgfyldt, mildt nøddeagtig og skarp smag, der er karakteristisk for træet. Smagen og aromaen af bryst røget med hickory-træ kan let ses, og det er en favorit blandt mange BBQ-entusiaster.

Enaf klassikerne af rygning, Hickory har en kompleks profil, der er stærk og velsmagende, men ikke så stærk som mesquite (mere om det senere). De nøddeagtige noter, det giver til brystet, er lækre, og det producerer meget røg, så lidt går langt. Pas på ikke at overdrive det, ellers ender du med en bitter bryst. Samlet set er hickory et godt valg til bryst, hvis det er lidt sikkert.

Hvisdu er en traditionalist (og der er ikke noget galt med det), skal du sætte dette træ øverst på din liste. Alle ved eg er et førsteklasses valg til møbler og køkkenskabe. Men, det er også en af de bedste og mest populære skove til rygning. Eg er velegnet til at ryge bryst, dels fordi det brænder i lang tid, så det er perfekt til udvidede sessioner, men også fordi den mellemstore røgsmag er en crowd-pleaser.

Etandet yndlingsvalg for både rygere og spisere, mesquite pakker et intenst slag af smag i sine røgfyldte fingre. Duften og smagen vil være velkendt for mange, især fans af Texas grill. Mesquite brænder hurtigt, så sørg for at du har nok til rådighed til at få arbejdet gjort. På den anden side, husk, at det er let at ryge over med mesquite, og det er værre end slet ingen røg.

Overvejat blande mesquite med noget mildt for at blødgøre slaget lidt. Medmindre, selvfølgelig, du er en røg junky, i hvilket tilfælde, give 'er. For et strejf af sødme og let røgeri er kirsebærtræ en velsmagende mulighed. Det er fantastisk, hvis du kan lide subtile smag.

Hvisdu foretrækker en mere robust profil, bland kirsebær med eg eller ahorn. Kombinationen vil forbedre røgeriet uden helt at maskere den søde frugtagtig. Du kan også opleve, at rygning med kirsebær mørkner barken på dit bryst, så det ser endnu mere lækkert ud. Kirsebærrøg tilføjer ofte et strejf af mørkerød farve til overfladen af kød, der er røget med det, så er et træ, der almindeligvis bruges til at tilføje farve såvel som en subtil smag.

Somandre frugtskove giver æble en mildt sød, frugtagtig smag til kød. Ligesom eg, ahorn er et tilgivende træ populært blandt folk, der er nye til at ryge. Den milde smag gør det svært at overdrive, hvilket betyder, at du er fri til at teste rygetider uden meget frygt for overrygning. Når du bruger en propan grill til at lave en bryst, ville kirsebær og eg eller kirsebær og ahorn klump logs smager godt for en bryst? Og skulle jeg lægge en gnidning på brystet, før det bliver røget? Første gang du prøver en bryst, endsige at ryge en.

Ogtil sidst skal en person koge brystet på grillen på lavt i et par timer i folie, før han tager det ud af folien og ryger det. Til mindre brister kan du få fat i en pose med dine yndlings træflis, men de fleste brister har brug for træstykker eller træstammer. Det meste af tiden, Jeg bruger Camerons Oak Wood Chunks alene, men lejlighedsvis, Jeg parrer dem med æble- eller kirsebærflis for at tilføje en let frugtagtig smag. Jack Daniels er et velkendt navn på andre produkter end træflis, men de kan forvandle dit bryst til en rygers drømmekød med deres rygechips.

Deer lidt dyrere end lignende rygechips, men hvor ellers kan du få Jack Daniels whisky tønde træflis til din bryst? Du får en god blanding af æble- og egetræsstykker med små chips og splinter i kassen. I ved, at jeg kan lide at holde det rigtigt. Disse er her for de mennesker, der ønsker den klassiske Texas-smag ved hjælp af mesquite træstykker. Det har tendens til at være billigere og brænder godt.

CameronsOak Wood Chunks er vores topvalg på denne liste. Egetræ er stærkere end kirsebær eller æble, alligevel lettere end hickory eller mesquite. Det er meget alsidigt, da det giver en medium røgfyldt smag, der fungerer godt med en anden type kød, hvilket gør det perfekt til en nybegynder at ryge. Det er bedst at bruge egetræ, når du ryger oksekød, lam, bryst eller pølser.

Dennetype træ kan bruges til at ryge på forskellige måder. Men, du skal være forsigtig med at bruge for meget hickory-træ til at ryge bryst, fordi det kan føre til en bitter smag af din bryst. Ikke desto mindre, at bruge det korrekt kan producere en velsmagende, sød, og lidt bacony smag til dit røget kød. Dette træ har en jordisk og stærk smag på dit bryst.

Hvisdet bruges forkert, kan det føre til en bitter og hård smag. Det brænder hurtigt og stærkt, fordi mesquite er et olieagtigt træ. Det er et perfekt valg til at grille mørkt kød. Et andet frugttræ, der fungerer for alle typer kød, er kirsebæret.

Dettilbyder frugtagtig og mild smag, hvilket gør den perfekt til svinekød og oksekød. Ved at kombinere det med hickory supplerer hinanden smag, således opnå fantastiske resultater. Du kan også bruge kirsebærtræ til at ryge skinke, kalkun eller kylling. Efter min mening, de bedste skove til rygning af bryst er post eg, pecan, eller hickory.

Hvisdu er en person, der ikke kan lide masser af røg, er det også gode muligheder at bruge et frugttræ som kirsebær eller æble. Du skal huske på kød- og trækombinationen, før du ryger en bryst. Eg og hickory er det mest anvendte træ til at ryge en bryst. Senere kan du kombinere disse hårdttræ med milde smag for at tilpasse brystets smag.

Dissehickory træflis fra Weber kan bruges alene som en primær brændstofkilde, men kan også matches med eg, hvis du vil gøre noget lidt mildere. Hvis du lader kødet være for længe eller for meget træ på et hvilket som helst tidspunkt, kan den distinkte smag helt sikkert overmande dit kød og maskere brystets ægte smag. Hvis det er sagen, så kan du tilføje endnu et stærkere smagstræ til rygeren for at udjævne smagen. Med det sagt, lad os se på nogle af de bedste træflis, bidder og pellets til rygebryst.

Deter vigtigt at vælge den rigtige størrelse og stil af træ til din ryger eller grill, eller du kan ende med at ryge dit kød under eller over. Måske er det mere, så din hjerne relaterer noget som kirsebær til at være sød, så træ røg skal være sød. Hvis du vil nyde ømme kødskiver med en mild, nøddeagtig og sød smag, skal du gå efter pecan træflis. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige type træ, der passer til den mad, du har brug for at ryge, såsom bryst.

Dethar længe været et populært trævalg, dels på grund af at det er en af de nemmeste træsorter at bruge på en ryger. Før du bruger træflisen til at ryge bryst i en elektrisk ryger eller pilleryger , skal du suge træflis i vand i 12 til 24 timer og ikke mindre end det. Brug af for meget hickory træ kan også give en bitter smag til røgen, som også gennemsyrer kødet. Den meget karakteristiske aroma og skarp smag, der er så karakteristisk for Texas BBQ, gør det også til et vanskeligt træ at arbejde med.

Bryst, primært på grund af sin sejhed, er et af de få stykker kød, der kan modstå stærke røgsmag fra aggressive stærke skove. Af en eller anden grund, mange af webstederne kan lide at sige, at stort set alle frugtskove vil give mad en frugtagtig smag. Det bedste træ til rygebryst afhænger af den ryger, du bruger, størrelsen på brystet og de smag, du ønsker at opnå. .