Hvad koster en palle træpiller?

Den gennemsnitlige boligejer har brug for 2 til 3 tons træpiller for at opvarme deres hjem årligt, ifølge pellet Fuels Institute (PFI). Dette betyder 100 til 150 poser med pellets eller 2 til 3 paller pellets hvert år.

Hvad koster en palle træpiller?

Den gennemsnitlige boligejer har brug for 2 til 3 tons træpiller for at opvarme deres hjem årligt, ifølge pellet Fuels Institute (PFI). Dette betyder 100 til 150 poser med pellets eller 2 til 3 paller pellets hvert år. Du finder mange fordele ved opvarmning af dit hjem, forretnings- eller kommercielt websted med træpiller. Pellets sælges i 40-pund poser.

Afhængigaf faktorer relateret til din hjemmestørrelse og brug af pelletsovn, du skal være i stand til at komme rundt 24 timers varme fra en pose pellets. Der er 50 40 pund poser i et ton, og vi anbefaler 2 tons til 5 tons til at holde dig hele fyringssæsonen. Dette svarer til 100 til 250 poser. Ifølge Pellet Fuels Institute (PFI) har den gennemsnitlige husejer brug for 2 til 3 tons træpiller for at opvarme deres hjem årligt.

Menhvad er gennemsnittet? I dette tilfælde, de nævner en gennemsnitlig størrelse hjem er 1,500 til 2.500 kvadratfod. Men der er mange variabler, som vil ændre antallet af pellets, der er nødvendige for at opvarme dit hjem og dermed omkostningerne. Pelletbrændselsudstyr er mere bekvemme at betjene end almindelige brændeovne eller pejse, og nogle har meget højere forbrændings- og opvarmningseffektivitet. Som følge heraf producerer de meget lidt luftforurening.

Faktisk, pilleovne er det reneste fast brændsel, boligopvarmning apparat. Pelletsovne, der er certificeret af EPA, vil sandsynligvis være i effektivitetsområdet 70% til 83%. Pelletsovne har varmekapacitet, der spænder mellem 8.000 og 90,000 Btu pr. Time.

De er velegnede til boliger såvel som lejligheder eller ejerlejligheder. Etton træpiller ankommer på en palle eller sliske og kan rumme 50,40 lb poser. Ifølge Pellet Fuels Institute (PFI) har den gennemsnitlige husejer brug for 2-3 tons træpiller om året for at opvarme deres hjem. Et ton træpiller kommer på en palle eller glidning, og inkluderer 50, 40 lb poser.

Pelletsovne brænder brændstof så fuldstændigt, at der opbygges meget lidt creosot i røggassen, udgør mindre brandfare. Ifølgedet amerikanske energiministerium (DOE) er pellet-brændende enheder næsten altid billigere end elvarme, fyringsolie og propan. De fleste udvendige pelletapparater (undtagen glasdøre) forbliver relativt kølige under drift, hvilket reducerer risikoen for utilsigtede forbrændinger. Imidlertid, dette beløb kan være mere eller mindre afhængigt af størrelsen og varmeudgangspotentialet for en pelletsovn, blandt andre faktorer.

Pilleovne designet til lavt askeindhold (typisk top-fodret ovne) har tendens til at fungere dårligt, når de anvendes med pellets med et højere askeindhold. Somfølge heraf kan de installerede omkostninger for hele systemet være mindre end for en konventionel brændeovn. Fritstående enheder ligner konventionelle trævarmere, idet de generelt opvarmer et enkeltværelse godt, men ikke tilstødende værelser, medmindre de har en ventilator til at tvinge den varme luft ind i de andre rum. Uanset om du har skiftet til at bruge Energex-piller af høj kvalitet, eller du for nylig har installeret din første træpilleovn , undrer du dig sandsynligvis over, hvor mange træpiller du har brug for.

Nogle husejere vælger at bruge deres træpilleovn som en sekundær varmekilde eller supplere ovnen med andre opvarmningsmetoder. Mensmange ældre ovne kun har en luftkilde under træet, den sekundære luftkilde i avancerede forbrændingsovne tilbyder ilt til de flygtige gasser, der slipper ud over ilden. En vinterforsyning af træpiller er omkring 100-150 poser afhængigt af klima- og livsstilsvariationer. Mest træ- og pellet-brændende apparater er i det væsentlige rumvarmere, og skal placeres i det rum, hvor du tilbringer det meste af din tid.

Med en større tragtkapacitet og lavere pelletforbrændingshastighed, en pelletsovn kan vare i mange timer, før du har brug for brændstof igen. Vintrenevarierer i deres temperaturer, så du kan opleve, at 2 tonsvis af pellets kan være tilstrækkelig det ene år og ikke nok det næste. Pelletbrændselsudstyr brænder komprimerede pellets, der normalt er lavet af træ, men de kan også stamme fra andre organiske materialer.