Hvorfor træpiller?

Træpillerbrænder renere, er mere bekvemme og lettere at opbevare end brænde. De producerer betydeligt mindre aske og partikelformigt affald end brænde, og et ton træbrændselspiller kan let opbevares i et 4 'x 4' rum.

Hvorfor træpiller?

Træpillerbrænder renere, er mere bekvemme og lettere at opbevare end brænde. De producerer betydeligt mindre aske og partikelformigt affald end brænde, og et ton træbrændselspiller kan let opbevares i et 4 'x 4' rum. Træpiller er biobrændstoffer fremstillet af komprimerede træfibre. pellet brændstof apparater er mere bekvemt at betjene end almindelige brændeovne eller pejse, og nogle har meget højere forbrændings- og varmeeffektivitet.

Somfølge heraf producerer de meget lidt luftforurening. Faktisk, pilleovne er det reneste fast brændsel, boligopvarmning apparat. Pelletsovne, der er certificeret af EPA, vil sandsynligvis være i effektivitetsområdet 70% til 83%. Pelletsovne har varmekapacitet, der spænder mellem 8.000 og 90,000 Btu pr.

Time. Deer velegnede til boliger såvel som lejligheder eller ejerlejligheder. For at holde dit træ- eller pellet-brændende system fungerer effektivt og sikkert, skal du vedligeholde det regelmæssigt. Langlevende træprodukter produceret af BC-træer opbevarer fortsat kulstof, mens det resterende affald omdannes til bioenergi.

Fremstillingen af træpiller kræver mere energi end træflis, og kapitalomkostningerne for produktionsanlægget er høje; pellets er, derfor, dyrere end flis. Forkommercielle virksomheder, som med ethvert træbrændstof, tiltrækker træpiller ikke afgift på klimaændringer. Globalt bruger energiindustrien i stigende grad træpiller til at erstatte fossile brændstoffer til væsentligt lavere drivhusgasemissioner. Opvarmning vil træpiller kan hjælpe dig med at reducere afhængigheden af fossile brændstoffer og kan hjælpe med at reducere mængden af drivhusgasser i atmosfæren.

I dag kan du vælge mellem en ny generation af træ- og pellet-brændende apparater, der er renere brændende, mere effektiv, og kraftig nok til at opvarme mange gennemsnitlige størrelse, moderne hjem. Hvispillerne fremstilles direkte af skovmateriale, tager det op til 18% af energien at tørre træet og yderligere 8% til transport og produktionsenergi. Ifølge oplysninger fra University of Missouri indeholder træaske kalium, kalk og calcium. Denne genbrugsproces sparer paller fra at gå på lossepladser og tilføjer den miljøvenlige opfattelse af at bruge træpiller som brændstof.

Da savsmuldspartiklerne er tæt pakket og indeholder meget lidt vand, brænder træfyrene effektivt og rent. Undersøgelsenerklærede, at det ville tage 44 til 104 år for nye vækster af træer at opsuge det overskydende CO2 og gøre træ til en grønnere brændstofkilde end kul. Hele produktions- og forsendelsesprocessen skaber et træpilleprodukt , der er tilgængeligt for forbrugerne og er en vedvarende energikilde. Nogle moderne, centraliserede trævarmere bruger træforgasningsteknologi, der brænder både træbrændstoffet og de tilhørende brændbare gasser, hvilket gør dem op til 80% effektive.

Tæt på en million hjem i USA er afhængige af træpiller til varme, ifølge Pellet Fuels Institute (PFI).