Hvordan ved jeg, om mine træpiller er dårlige?

Fyldet glas eller skål med vand, og slip i en håndfuld pellets. Gode træpiller vil synke, mens dårlige pellets flyder.

Hvordan ved jeg, om mine træpiller er dårlige?

Fyldet glas eller skål med vand, og slip i en håndfuld pellets. Gode træpiller vil synke, mens dårlige pellets flyder. Dette skyldes, at gode pellets indeholder lidt restfugtighed. Ja, en Traeger-træpille kan gå dårligt, hvis de ikke er beskyttet mod fugt og med dårlig håndtering.

Traeger Træpiller er lavet på en meget lignende måde som andre træpiller. Med hensyn til at efterlade BBQ-pellets i tragten på din Traeger pelletgrill og dem går dårligt, det afhænger af, hvor du opbevarer grillen. Opbevaring af Traeger-grillen i en garage eller skur med pellets i tragten i sommermånederne vil være fint. En god træpiller overflade skal være glat og skinnende og har ingen revner, når du rører ved og føler det.

Hvispelleten ikke er glat og har højt findindhold, skal du kontrollere kompressionsforholdet for pelletsmølleform. Hvis du ser revner over hele kroppen, er det fordi råmaterialet har mindre vand, eller materialet ikke er godt konditioneret. Ja, træpiller kan gå dårligt. Ligesom trækul, selvom, træpiller vil kun gå dårligt, hvis de ikke er blevet opbevaret korrekt.

Eksponeringfor elementerne ødelægger træpiller, især fugt. Hvis du holder dine træpiller på et tørt, køligt sted, skal de vare i årevis. Træpiller kan gå dårligt og blive ubrugelige, hvis pellets udsættes for fugt eller vand. Træpiller har dog ikke en udløbsdato og kan bruges, når det er nødvendigt.

Hvistræpillerne bliver våde og udvides fra fugt, skal du fjerne disse pellets, inden du tænder pillegrillen. Træpiller kan gå dårligt, men hvis korrekt opbevaret vil vare over lange perioder. Pellets forringes kun, når de udsættes for elementerne - hovedsageligt fugt - og vil ikke være til nogen nytte, når de er fugtige. At holde dine træpiller kølige og tørre er afgørende for deres levetid.

Engod træpille skal være skinnende og snap, hvis du bryder den i to. Ingen glans eller snap? Du er måske i problemer. Pas på kedelige og fugtige pellets, der også er smuldret. Disse gør ikke din grill nogen favoriserer.

Hvisdit hårdttræ har en dejlig glans, og du kan høre det snap, du vil være god til at få din røg på. I modsætning, træpiller, der er gået dårligt, bryder i mange små stykker og skaber meget støv, da dårlige træpiller i det væsentlige er savsmuld. En kedelig pellet med overfladesprækker indikerer, at den ikke er så holdbar og derfor sandsynligvis en dårlig batch af pellets. I betragtning af at pelletgriller er afhængige af træpiller til at arbejde, er det vigtigt at forstå, hvad træpiller er, hvordan man opbevarer dem, og når de går dårligt.

COer en giftig gas, der kan forårsage død og andre sundhedsskadelige virkninger, hvis pellets ikke opbevares sikkert. Derfor skal du i slutningen af grillsæsonen tømme pellets ud og opbevare dem i en forseglet plastikpose. Selvom træpiller kan gå dårligt, sker det kun, hvis de ikke opbevares korrekt eller ikke er lavet af høj kvalitet. Den største fjende for pellets er fugt - dette kan være fra direkte eksponering som at sidde udenfor i regnen eller endda bare sidde i din garage, hvis du bor i et fugtigt klima.

Paspå ikke at opbevare træpiller i nærheden af ekstreme varmekilder, såsom i en garage med vandvarmer eller i et køkken. Træpiller af lavere kvalitet, såsom varmepiller til rumopvarmning eller ovne, bør ikke bruges i pelletgriller eller noget, der tilbereder mad. Så du ved nu, at træpiller kan gå dårligt, hvis de ikke er beskyttet mod fugt, og hvis de håndteres for groft. Mange kunder har måttet smide nye, uåbnede poser, fordi fugtigheden i deres garage kommer til deres pellets og gjorde dem ubrugelige.

Imidlertid, tragten skal forblive tør, da træpiller ikke kan blive våde, ellers vil pellets ekspandere og blive ubrugelige. Ved opbevaring af en pelletgrill udendørs skal der placeres et dæksel over tragten for at forhindre, at fugt blandes med træpillerne.