Er træpiller sikre til kattegrus?

Træpiller, der er specielt fremstillet og markedsført til brug som kattekuld, som Feline Pine eller Simply Pine, vil altid være sikre for dit kæledyr. Du kan dog være sikker på, at træpilleaffald er en af de sikreste muligheder blandt alle typer kuld.

Er træpiller sikre til kattegrus?

Træpiller, der er specielt fremstillet og markedsført til brug som kattekuld, som Feline Pine eller Simply Pine, vil altid være sikre for dit kæledyr. Du kan dog være sikker på, at træpilleaffald er en af de sikreste muligheder blandt alle typer kuld. pellet kuld generelt producerer lidt at ingen støv. Lavt støv gør din kat mindre tilbøjelig til at udvikle åndedrætsbesvær.

Træpillekuldholder sig heller ikke til din kats poter, hvilket mindsker din kats chancer for at indtage partiklerne ved at slikke hendes poter. træpiller er en fremragende erstatning for giftigt, ikke-biologisk nedbrydeligt kattekuld. De er miljøvenlige, fordi dens substrat er træ. Feline Pine Original Cat Litter er vores valg som den bedste samlede træpille kattegrus.

Deter kemikaliefrit og indeholder ingen skadelige farvestoffer. Det producerer meget lidt støv, selv når du dumper det i din kuldkasse, og det er overraskende absorberende. Det absorberer hurtigt urin og låser i lugt. Det er også ekstremt duftende med en naturlig fyrduft, der hjælper med at maskere dårlig lugt og opfriske dit hjem.

Detnaturlige fyrretræ, der bruges til at fremstille pellets, er bæredygtigt hentet fra træbedrifter. Nogle siger, at fyrretræpilleaffald er farligt for katte på grund af fyrolierne indeholdt i træet, hvilket kan forårsage åndedræts- og leverproblemer. Imidlertid ødelægges fyrolier i fremstillingsprocessen, hvilket efterlader pellets sikre. Det kan også være bedre for katte med allergi, da pellets ikke er støvede som ler.

Ifølgefolkene på Rufus% 26 Coco, „Crystal kuld har mere end ti gange CO2 trykket af andre kuld, tager cirka fem tons kul til at producere et ton silicagel, hvilket gør det til en af de værste kuld produkter til vores miljø. For det meste foreslår jeg at ændre kattekuld af enhver art, inklusive træpiller, hver 1 til 2 uger. Igen afhænger dette af, hvor mange katte der bruger kassen og din samlede opsætning, men det er generelt en god tommelfingerregel. Som en generel tommelfingerregel skal du sørge for, at du har en kuldkasse til hver kat plus en.

Såhvis du har 2 katte, vil du have tre kuldkasser. Majsbaserede kattekuld er et interessant alternativ til træ og har mange af de samme miljøfordele, da de begge undgår minedrift. Selvfølgelig er majs ikke uden problemer, og det faktum, at op til 92% majs i USA er genetisk manipuleret, kan være en ulempe for nogle mennesker. Clay kattegrus lavet af træpiller er et godt alternativ til traditionelt lerkattegrus for mange mennesker.

Generelter træpilleaffald sikkert for katte. Og masser af ejere bruger dem i stedet for almindelig kuld uden problemer. Derfor er der så mange træpiller kattekuldsmærker på markedet. Endelig, ved hjælp af skrot træ, producenter er i stand til at holde omkostningerne ved træpiller kuld under kontrol og yderst konkurrencedygtige med andre muligheder.

Nårmange mennesker taler om disse bekymringer, de henviser til fyrretræpiller eller træbrændselspiller, som du kan hente i traktorforsyningsbutikker. Kontakt producenten for at sikre, at deres pellets ikke indeholder potentielt skadelige tilsætningsstoffer og er ovntørret for at fjerne phenol. Men bemærk, at folk bruger en række forskellige produkter til træpiller kuld, som måske eller måske ikke produceres den samme. Bare fordi du ikke Ia cat poop sidder på en bunke fyrretræspiller, betyder det ikke, at de ikke er blevet udsat i hele din kats normale litterbox-rutine.

Hvisdin kat virkelig ikke fortsætter med dette, prøv de andre naturlige kattekuld, der er anført i stedet for en kæledyrsikker og miljøvenlig løsning. Pellets er lavet af naturlige ingredienser og komprimeres simpelthen under højt tryk - ingen kemikalier kræves. Jeg har også tilføjet et par af mine yndlingsmærker, hvis du er interesseret i at hente nogle til din egen kat. I stedet, 2-3 inches dyb er nok, fordi nogle pellets opsuge urin og engorge, og dermed optager mere plads end når tør.

Genbrugspapirligner meget træpilleaffald, fordi begge har grove pellets, der er meget absorberende, hvilket forhindrer støv og sporing. Brugen af pilleaffald er mere tilbøjelige til at forårsage smerte eller ubehag for ældre katte, store katte, deklagede katte, og katte med andre medicinske tilstande. Så, hvis du vil være miljøvenlig og stadig have en pletfri ren kuldkasse, kan du bruge hestepiller til strøelse? Det korte svar er ja. Du bliver stadig nødt til at scoop, selvfølgelig, men ved at sigtes kan du få mere kilometertal ud af dine rene pellets.

Pådenne måde falder de pulveriserede stykker til bunden af gryden, mens de ugennemblødte, friske pellets forbliver på toppen. Selvom jeg ikke vil anbefale dig at gå denne rute, ville pellets er endda komposterbare (mere om det i næste afsnit). .