Hvilke træpiller der skal bruges til kattekuld?

Enhvertype træpiller , der er ovntørret, er sikker til brug som kattekuld. Dette inkluderer en række forskellige skove, som fyr, cedertræ, og eg.

Hvilke træpiller der skal bruges til kattekuld?

Enhvertype træpiller , der er ovntørret, er sikker til brug som kattekuld. Dette inkluderer en række forskellige skove, som fyr, cedertræ, og eg. Pellets fremstillet til en række formål kan også anvendes, ligesom brændeovn brændstof og heste strøelse pellets. Papir- og Breeze-pellets er også kattesikre alternativer.

Kandu bruge træpiller til kattegrus? Svaret er et simpelt ja. Mange mennesker har fundet ud af, at træpiller er en god erstatning for traditionelt lerkattekuld. Feline Pine Original Cat Litter er vores valg som den bedste samlede træpille kattegrus. Det er kemikaliefrit og indeholder ingen skadelige farvestoffer.

Detproducerer meget lidt støv, selv når du dumper det i din kuldkasse, og det er overraskende absorberende. Det absorberer hurtigt urin og låser i lugt. Det er også ekstremt duftende med en naturlig fyrduft, der hjælper med at maskere dårlig lugt og opfriske dit hjem. Det naturlige fyrretræ, der bruges til at fremstille pellets, er bæredygtigt hentet fra træbedrifter.

Ifølgefolkene på Rufus% 26 Coco, „Crystal kuld har mere end ti gange CO2 trykket af andre kuld, tager cirka fem tons kul til at producere et ton silicagel, hvilket gør det til en af de værste kuld produkter til vores miljø. For det meste foreslår jeg at ændre kattekuld af enhver art, inklusive træpiller, hver 1 til 2 uger. Igen afhænger dette af, hvor mange katte der bruger kassen og din samlede opsætning, men det er generelt en god tommelfingerregel. Som en generel tommelfingerregel skal du sørge for, at du har en kuldkasse til hver kat plus en.

Såhvis du har 2 katte, vil du have tre kuldkasser. Majsbaserede kattekuld er et interessant alternativ til træ og har mange af de samme miljøfordele, da de begge undgår minedrift. Selvfølgelig er majs ikke uden problemer, og det faktum, at op til 92% majs i USA er genetisk manipuleret, kan være en ulempe for nogle mennesker. Træpiller er en fremragende erstatning for giftigt, ikke-biologisk nedbrydeligt kattekuld.

Deer miljøvenlige, fordi dens substrat er træ. De 100% fyrretræpiller indeholder ikke giftige kemikalier, farvestoffer eller overvældende parfume. Når din kat bruger kattebakken, er alt, hvad der er tilbage med, en behagelig, naturlig fyrduft. Når du fylder kassen med Feline Pine, behøver du ikke at beskytte dine øjne eller don en ansigtsmaske; pellets er støvfri.

Vihar ingen klager over pellets, men kunder, der foretrækker klumpende kuld, kan vælge vores topvalg. Vores førsteklasses valg er Simply Pine Unscented All-Natural Pine Pellet Cat Litter. Det bruger kun 100% nordøstlig hvid fyr til sine pellets, og det tilføjer ikke kemikalier eller parfume til sit produkt. Det er biologisk nedbrydeligt og efterlader affaldskassen støvfri, efter at den er hældt.

Pinepellets er lavet for at reducere sporing, og de hurtigt absorbere urin. Hvis du er vant til at håndtere lerkuld, vil du blive glædeligt overrasket over, hvor effektive fyrretræpiller er til at fjerne den hårde ammoniaklugt fra urinen. Naturligt Fresh bruger 100% valnøddeskaller i sine pellets, og kuldet inkluderer ikke giftige kemikalier, lerstøv eller majsprodukter. Det absorberer væske hurtigt og reducerer lugt fra urin og afføring.

Dinkilling trækker ikke små stykker kuld rundt i huset, fordi pellets er designet til at minimere sporing. Producenten hævder, at valnødden er bedre end ler, majs, hvede og fyr til at reducere stærke lugte. Vi valgte Naturally Fresh som vores bedste til killingernes valg, men nogle katteejere med ældre katte kunne ikke lide følelsen af pellets. Ældre katte og katte med ledproblemer foretrækker måske en blødere træpille, hvis de skifter fra lerkuld.

SmallPet Select Premium Pine Pelleted Cat Litter er lavet med 100% fyr, og det indeholder ikke ekstra dufte eller kemikalier. Pellets er tredobbelt screenet i hånden for at reducere støv, og det får din kats kuldkasse til at lugte som frisk fyr. Hvis du har et sigtning af kuldeboks-system, er Small Pet Select et ideelt produkt. Hvis ikke, skal du købe en sigtepande, fire træblokke, og urinpuder.

Nåren kat bruger kuldet, går pellets i opløsning i savsmuld og falder gennem risten til puden. Uden sigtesystemet kan det brugte kuld skabe et stort rod. Fresh Fresh News Genbrugspapir Original Pellet Multi-Cat Litter er lavet af 100% papir efter forbruger, og det er biologisk nedbrydeligt og komposterbart. Papirpillerne er ikke-allergifremkaldende og støvfrie.

Dethar bagepulver tilsat for at forbedre lugtkontrol, og det naturligt forekommende kulstof, der er til stede i papiret, absorberer også lugt. Fresh News er mere miljøvenlig end nogle af sine konkurrenter, men din kat kan have problemer med bagepulver, hvis den har allergi. Det er kun designet til katte, men nogle kaninejere advarede mod at bruge pellets, da bagepulver kan skade dyrene. Frisco Pine Pellet Unscented Non-Clumping Wood Cat Litter er lavet af 100% fyr, og det inkluderer ikke kemiske dufte eller tilsætningsstoffer.

Deikke-klumpende pellets er designet til at reducere lugt og minimere sporing. Frisco-mærket er billigere end andre mærker, men det ser ikke ud til at fungere som salgsfremmende tekstkrav. Det skal være en lav støvformel, men flere katteejere klagede over, at halvdelen af posen var fyldt med savsmuld. Når det transporteres til levering, skifter produktet rundt og nedbrydes.

Etandet problem er med sporing. Søg i vores database med over 7426 indlæg med opdaterede oplysninger fra vores eksperter og dyrlæger. Træpiller kattegrus er ligesom det lyder. Det er lavet af træpiller, oftest fyr.

Andretræsorter kan også bruges, men fyrretræ har en naturlig duft, som det bringer til kuldet. Det betyder, at kemiske duftstoffer ikke behøver at blive brugt for at maskere lugt. Træpiller er meget absorberende sammenlignet med ler og kan tage mere end 500% af deres egen vægt (eller endnu mere i nogle tilfælde). Dette betyder, at 1 kg træpillekattekuld vil vare dig længere end 1 kg lerkuld, da den mængde, du skal bruge, er langt mindre.

Somdu kan se, er begge muligheder meget billige. Især når du huske på, at nogle træpiller kan op til 500% af deres egen vægt, så de vil vare dig længere end en ler baseret kuld. En gevinst for miljøet og din tegnebog. Simpelthen træpille kattegrus lavet af 100% ren fyr.

Pelletsholder længere end de fleste lermærker og reducerer lugt mere effektivt, men nogle mærker kræver, at du køber ekstra tilbehør. Pillerne bliver også til grød, når en kat besøger kuldkassen, og oprydningsprocessen kan være frustrerende og rodet. Hvis du har et brise-kattekuldssystem, kan Tidy Cats Breeze Cat Litter Pellets minimere lugt og holde dit kuldområde rent. Måske sælges du på ideen om pillekuld, men ikke helt over månen, når det kommer til træ.

Dettetræpillekattekuld er lavet med fyrretræsfibre, som holder de ildelugtende kuldbokslugt i skak og får dit hus til at lugte naturligt frisk på samme tid. Nogle katte kan endda lide pellets over normalt kuld, fordi det ikke sidder fast i deres poter og føles blødt og svampet. Pellets er lavet af naturlige ingredienser og komprimeres simpelthen under højt tryk - ingen kemikalier kræves. Træpiller findes i forskellige former, og der er flere muligheder på markedet, der er specielt lavet til at blive brugt som kattegrus.

Læsartiklen „Sådan får du din kat til at bruge pelletkuld for mere dybdegående information og trinvise instruktioner. Pellets ligner meget træpillerne, og hvis du ikke ser nøje, vil du sandsynligvis ikke engang bemærke forskellen. Men jeg har valgt Feline Pine Original som den bedste samlet, fordi træpillekuld i det mindste for mig handler om at holde det enkelt. Hvis din kat er allergisk over for lerkuld, men ikke træ, bør allergien forsvinde, når du skifter til træpiller.

Mensde fleste træpillekuld ikke klumper sig, nogle mærker kan danne klumper til en vis grad, såsom Next-Gen Pet Fresh Cypress Cat Litter. Større pellets er mindre tilbøjelige til at spore på dit gulv, men de er sværere at finkæmme, når du rengør affaldskassen. .