Hvilke træpiller producerer mest røg?

Detkommer ned på de typer pellets, du bruger. De bedste piller til rygning er hårdttræ pellets, som giver en meget længere samlet brænde tid end de mere almindelige frugt træpiller.

Hvilke træpiller producerer mest røg?

Detkommer ned på de typer pellets, du bruger. De bedste piller til rygning er hårdttræ pellets, som giver en meget længere samlet brænde tid end de mere almindelige frugt træpiller. Traeger pellets er nogle af de mest populære, du kan købe. De bruger 100% helt naturligt, rent jomfrueligt hårdttræ hentet fra bæredygtige, eksisterende fremstillingsindustrier.

Derer ingen tilsætningsstoffer, og ingen træer fældes udelukkende til produktion. Hårdere rygende skove som hickory% 26 mesquite vil frembringe en stærkere røgsmag. Lettere"hårdttræ som frugttræ producerer generelt mere subtil smag, dvs. Æble-, fersken-, pære- eller vinstokketræ.

BearMountain er på forhånd med hvad der er i deres pellets om, at de indeholder alder eller eg som basistræ. Dette hjælper med at skabe en mere ensartet forbrænding med pålidelige varme- og røgniveauer, uanset hvilken sort der vælges. Så hvis du er ude efter noget, der er 100% et træ, prøv Cookin Pellets i stedet. Men, vi vurderer Bear Mountain for en bedre og mere konsekvent forbrænding.

CookinPellets er en af vores foretrukne rygpiller , fordi de er 100%, hvad de siger, de er. Ingen tilsat eg eller el til at pude det ud, ingen bark, ingen fyldstoffer, ingen olier, og, ingen bindemidler. Bare 100% uanset træ, det siger, det er på forsiden af pakken. Lavet af 100% naturlige hårdttræ uden bindemidler eller fyldstoffer, de er fulde af smag, mens de er rene brændende, lav aske og stor tynd blå røg.

Derer 10 forskellige varianter at vælge imellem, 8 ren og 2 blandet. Så mens der er et sted for 100% rent træ som Cookin Pellets, betyder det ikke at bruge eg eller el som base, det er en pellet af dårlig kvalitet. Nogle mærker, som Cookin Pellets, siger, at du skal opbevare pellets i deres taske, selv efter at de er blevet åbnet. Men i de fleste tilfælde vil brugen af en lufttæt beholder holde dem i den bedst mulige stand for at forlænge deres levetid.

Vikan godt lide Oklahoma Joe"s pellet Bucket Kit, der leveres med en scoop og en netindsats for at adskille træstøv. Premium træpiller lyser effektivt og afgiver ensartet røg. Derudover har forskellige typer træpiller tendens til at producere tungere niveauer af røg. Æbletræpiller ryger ikke så meget som deres hickory-kolleger, for eksempel.

Dehar også eksisteret i 30 år nu sælger lavet i USA ryger træpiller, med en forpligtelse til bæredygtighed. Hvis de opbevares i en åben pose, kan pellets absorbere fugt, hvilket giver skimmel og svamp mulighed for at vokse og skabe et giftigt miljø. På grund af deres 100% smag træsammensætning har de også nul fyldstof træ og er generelt et fremragende valg. Her er et klarere svar for dem, der ser på at sammenligne de forskellige muligheder i pelletgriller derude, og hvad der også kan øge røgniveauet.

Fugtigepiller kan føre til syltetøj, brænder ikke så godt og tilskynder skimmel til at vokse, hvilket ikke er sikkert at forbruge. I bund og grund, de er en billigere Traeger-pellet, og de har muligvis lavet Traeger-pellets i de tidlige dage her i Oregon. Dette er en meget god grund til, at mange eller de fleste pellets er en hårdttræblanding af eg og el, med smagstræ blandet i. Et godt alternativ til traditionelle former for rygere og grill, pellets frembringe en særskilt og tilfredsstillende smag.

Så, i modsætning til sine konkurrenter, der blander forskellige typer pellets i en taske, Lumber Jack har præ-blandede pellets i en række forskellige varianter. Disse er den mest almindelige type pellet, brænder konsekvent godt, giver god smag, og er rimelige priser. Se på de øverste træpilleprodukter nedenfor for at få en idé om, hvilke træpiller der passer til din smag. På grund af den brede vifte af pelletssmag kan denne værdipakke bruges effektivt med de fleste kød, kød-erstatninger, grøntsager og frugter, som du måske vil ryge.

BearMountain er for det meste alder (meget mildt træ) i nordvest, og på ingen måde er de bedre end de fleste af de andre som Cookin Pellets, eller skovhugger. Du kan argumentere for, at ved at vælge aromatiseret hårdttræ og olier i stedet for 100% smagstræ, får du alle de naturlige smagsstoffer, men med den forbedrede jævn forbrændingskvalitet af eg eller el. Alle er valgt på grund af deres ensartede kvalitet, gode smag, lavere askeproduktion og fremragende ydeevne med en jævn og pålidelig forbrænding. .