Hvilke træpiller brænder det hotteste?

Mangeblandinger bruger hickory, men vær opmærksom på, at hickory og hickory-blandinger vil give en stærkere, rigere smag end de fleste andre skove. Som et af de mindst almindelige brændstoffer til opvarmning misforstås træpiller ofte.

Hvilke træpiller brænder det hotteste?

Mangeblandinger bruger hickory, men vær opmærksom på, at hickory og hickory-blandinger vil give en stærkere, rigere smag end de fleste andre skove. Som et af de mindst almindelige brændstoffer til opvarmning misforstås træpiller ofte. Desværre kan alle disse fordele gå tabt, hvis du køber dårlige pellets. Du kan lære meget om kvaliteten af pellets, blot ved at se på dem.

Glat, uden hyppige revner eller ru overflader. Dette afslører et par ting om kvaliteten af pellets. Bare vide, at hvis pellets er glatte og ensartede på ydersiden, at producenten gjorde et godt stykke arbejde med kompressionsprocessen. Derudover peger en glat udvendig overflade mod korrekt hærdning (i, e.

Tørring) af træet før kompression. Hvis træpillerne smuldrer, løs, eller ofte revnet, så var træet sandsynligvis for vådt, da det blev komprimeret. Hvis du køber pellets i denne tilstand, vil det sandsynligvis stadig brænde, men vil være meget mindre effektiv (og dyrere). Givet to poser af pellets af samme pris, skal du altid gå efter pellets, der er bedre helbredt og komprimeret, hvilket kan bedømmes ved at undersøge deres udseende.

Selvhvis du ikke er i stand til at identificere træer, du vil næsten altid være i stand til at se forskellen mellem hårdttræ og nåletræpiller. I mine tanker, det mest interessante emne, når det kommer til pelletopvarmning , er hårdttræ vs. Dette er helt anderledes end normal brænde opvarmning, hvor hårdttræ (i, e. Eg, hickory osv.

Sompillekøber er dette vigtigt at huske på, fordi en lige stor mængde nåletræpiller producerer mere varme end hårdttræpiller. Hvis du gerne vil have et mere omfattende kig på forskellene mellem hårdttræ og nåletræpiller, kan du tjekke dette indlæg. Når man ser på pelletstørrelse, det er også vigtigt at overveje, om din komfur har specifikke størrelseskrav. Da pelletsovne kan have en tragt, og automatiserede systemer til at tilføje flere pellets, at få en størrelse, der ikke er kompatibel med din komfur, kan forårsage papirstop.

Barenoget at huske på. Du kan fortælle meget gennem udseende, men der kan være ting, du ikke bemærker med det samme. Før du køber i bulk, er det nok bedst for dig at købe en prøve og teste den. Når træpiller brændes, de skal producere en flamme, ligesom du ville se fra en typisk træbrand.

Hvisflammerne har striber af usædvanlige farver som grøn eller blå, så kunne det være et tegn på, at tilsætningsstoffer blev brugt. Nogle producenter tilføjer olier for at hjælpe pellets med at klæbe sammen eller for bedre at smøre maskinen. Tilsætningsstoffer er ikke nødvendige for at skabe kvalitet pellets, og du ønsker at undgå dem. De kan reducere varmeeffekten, samtidig med at de øger emissionerne.

Detteer sandsynligvis en selvfølge, men hvis du ikke er tilfreds med varmeeffekten på dine pellets, få noget andet. Da varmeeffekten påvirkes af forskellige omstændigheder (inklusive din komfuropsætning og luftstrøm), er det svært at fortælle nøjagtigt, hvor godt pellets brænder, indtil du tester dem. En anden ting, du vil undgå med dine pellets, er urenheder i materialet. For eksempel, pellets af lav kvalitet kan have bark og snavs blandet i.

Detteproducerer mindre varme, og brænder snavset, hvilket betyder, at din komfur skal rengøres oftere. En anden bivirkning af indhold urenheder, er „klinker, som er rester bidder af materiale (billede en klump kul, der ikke vil brænde). Du kan teste dette ved blot at måle mængden af aske produceret efter afbrænding af en prøve af dine nye pellets. Ifølge EPA ønsker du, at dit askeindhold skal være mindst under 3%, og ideelt set ville det være under 1%.

Deter lettere at måle dette, end du tror. Pellet Fuels Institute er en tredjeparts brancheorganisation, der fungerer som autoritet inden for pelletmateriale og produktionskvalitet. De giver ratings og standardiserede målinger af pelletskvalitet. Så hvis du har brug for en hurtig reference til producenter, der er kendt for konsekvent at producere kvalitetspiller, så kig efter PFI-certificeringen.

Dukan også gå direkte til PFI-webstedet for at finde en liste over medlemsproducenter. PFI udfører løbende prøveudtagning, og kvalitetstest, så køb fra en af deres medlemsproducenter kan være en fantastisk måde at spare dig selv tid på at shoppe rundt. Dette fungerer dog ikke for alle. Det er et godt udgangspunkt, men du har muligvis ikke en PFI-medlemsproducent, der betjener dit område, eller du har måske allerede en anden leverandør i tankerne.

Isidste ende, skal du finde en leverandør, der betjener din geografiske placering. Så søg efter pellets, der leveres til dit område, og vurder dem derefter for pris og kvalitet. Så stoke flammerne af fest. Hvis du vil have et startpunkt, skal du bruge ovenstående mærkenavne eller CFI.

Plus, du har nu nogle tricks, du kan bruge til at sammenligne træpiller, mens du handler rundt, eller ved at brænde en prøvebatch. Softwood af Pellet Head JJ er en brændentusiast, en Eagle Scout, og en ivrig lærer og lærer i udendørs færdigheder. Kan du brænde skrot tømmer? (2x4 s, krydsfiner, paller, etc. Det kan også være farligt at brænde krydsfiner, på grund af klæbemidlerne det.

Det15 Hotteste brændende brændearter i Amerika Ikke alt brænde er skabt ens. Nogle er gode til lejrbål, nogle er fremragende til at ryge kød, og andre sparker røv, når det kommer til varmeudgang. Hvis du ønsker at finde den HOTTESTE brænde. Eg brænder det hotteste med mindst røg.

Mendin temp er reguleret af controlleren, så det bør ikke blive varmere end nogen anden træsorter. Dette svarer ikke nøjagtigt på dit spørgsmål, men giver dig en vis indsigt. Efterspørgslen efter træpiller fremstillet af douglas gran træfiber er steget i de senere år, uanset den højere pris. Disse pellets har et betydeligt lavt askeindhold og en super varm varmeydelse, hvilket giver en imponerende forbrændingsoplevelse.

Menstæthederne for hårdttræ og nåletræpiller er de samme, er nøgleforskellen mellem de to den britiske termiske enhed (BTU) måling. Softwood har en højere BTU-output, hvilket betyder, at det brænder varmere end hårdttræpiller på grund af den højere koncentration af ligniner. Tilstanden af dine pellets, og om de har absorberet fugt kan påvirke deres varmeydelse. Der er også små forskelle i varmeydelse mellem Eg, Alder, Apple og andre træarter.

Menhvis du vil have den højest mulige varme til grillning på en pelletgrill, er der nu 100% kulpiller. Ved brug af 100% trækul pellets risten overfladetemperatur af enhver pellet grill kan komme over 100 grader mere end med standard BBQ pellets. Når dette er parret med den varemærkebeskyttede fremstillings- og ingeniørproces for Heatright, får du ikke bedre ydelse og værdi end den, der leveres af Vermont Pellets. Nu opnår gassiden på Pit Boss KC Combo-grillen endnu højere temperaturer end pelletgrillen, selv når direkte flamme er aktiveret.

Derer så mange forskellige typer af pellets til rådighed, at det kan være vanskeligt at afgøre, hvilket er det bedste mærke af træpiller til at vælge til dine egne behov. Så nedenfor vil jeg diskutere de indirekte maksimale temperaturindstillinger for forskellige pelletgriller til forskellige budgetter. Jeg giver også tip til, hvordan man får det bedste tilbud, når man køber grilltræpiller, og hvordan man tester pelletskvalitet. Endelig, Jeg diskuterer det nye barn på blokken, trækulpiller og deres specielle egenskaber sammenlignet med alle andre grillpiller fra hårdttræ.

PelletFuels Institute (PFI) er en uafhængig organisation, der gør det muligt for forbrugerne at identificere kvalitetspiller fra pålidelige producenter. .