Hvilke træpiller er sikre for katte?

Enhvertype træpiller , der er ovntørret, er sikker til brug som kattekuld. Dette inkluderer en række forskellige skove, som fyr, cedertræ, og eg.

Hvilke træpiller er sikre for katte?

Enhvertype træpiller , der er ovntørret, er sikker til brug som kattekuld. Dette inkluderer en række forskellige skove, som fyr, cedertræ, og eg. Pellets fremstillet til en række formål kan også anvendes, ligesom brændeovn brændstof og heste strøelse pellets. Papir- og Breeze-pellets er også kattesikre alternativer.

FelinePine Original Cat Litter er vores valg som den bedste samlede træpille kattegrus. Det er kemikaliefrit og indeholder ingen skadelige farvestoffer. Det producerer meget lidt støv, selv når du dumper det i din kuldkasse, og det er overraskende absorberende. Det absorberer hurtigt urin og låser i lugt.

Deter også ekstremt duftende med en naturlig fyrduft, der hjælper med at maskere dårlig lugt og opfriske dit hjem. Det naturlige fyrretræ, der bruges til at fremstille pellets, er bæredygtigt hentet fra træbedrifter. træpiller er en fremragende erstatning for giftigt, ikke-biologisk nedbrydeligt kattekuld. De er miljøvenlige, fordi dens substrat er træ.

Menmed mulighed for allergi til side, træpiller kuld er helt sikkert for din kat. Som alle typer kuld er ikke alle træpillekuld dog af højeste kvalitet. Når du vælger blandt træpillekuld, skal du sørge for at vælge et duftfrit og 100% naturligt produkt med så få tilsatte ingredienser som muligt. Dette vil yderligere sikre, at produktet er sikkert for din katte.

De træpiller , du bruger til at fremstille kattekuld, såsom Feline Pine eller Simply Pine, vil altid være sikre for dit kæledyr at bruge. Hvis pellets indeholder tilsætningsstoffer, der kan være skadelige, skal du kontakte producenten, og de vil ovne tørre dem for at fjerne phenol. Ifølge folkene på Rufus% 26 Coco, „Crystal kuld har mere end ti gange CO2 trykket af andre kuld, tager cirka fem tons kul til at producere et ton silicagel, hvilket gør det til en af de værste kuld produkter til vores miljø. For det meste foreslår jeg at ændre kattekuld af enhver art, inklusive træpiller, hver 1 til 2 uger.

Igenafhænger dette af, hvor mange katte der bruger kassen og din samlede opsætning, men det er generelt en god tommelfingerregel. Som en generel tommelfingerregel skal du sørge for, at du har en kuldkasse til hver kat plus en. Så hvis du har 2 katte, vil du have tre kuldkasser. Majsbaserede kattekuld er et interessant alternativ til træ og har mange af de samme miljøfordele, da de begge undgår minedrift.

Selvfølgeliger majs ikke uden problemer, og det faktum, at op til 92% majs i USA er genetisk manipuleret, kan være en ulempe for nogle mennesker. Kan du bruge træpiller til kattegrus? Svaret er et simpelt ja. Mange mennesker har fundet ud af, at træpiller er en god erstatning for traditionelt lerkattekuld. De 100% fyrretræpiller indeholder ikke giftige kemikalier, farvestoffer eller overvældende parfume.

Nårdin kat bruger kattebakken, er alt, hvad der er tilbage med, en behagelig, naturlig fyrduft. Når du fylder kassen med Feline Pine, behøver du ikke at beskytte dine øjne eller don en ansigtsmaske; pellets er støvfri. Vi har ingen klager over pellets, men kunder, der foretrækker klumpende kuld, kan vælge vores topvalg. Vores førsteklasses valg er Simply Pine Unscented All-Natural Pine Pellet Cat Litter.

Detbruger kun 100% nordøstlig hvid fyr til sine pellets, og det tilføjer ikke kemikalier eller parfume til sit produkt. Det er biologisk nedbrydeligt og efterlader affaldskassen støvfri, efter at den er hældt. Pine pellets er lavet for at reducere sporing, og de hurtigt absorbere urin. Hvis du er vant til at håndtere lerkuld, vil du blive glædeligt overrasket over, hvor effektive fyrretræpiller er til at fjerne den hårde ammoniaklugt fra urinen.

NaturligtFresh bruger 100% valnøddeskaller i sine pellets, og kuldet inkluderer ikke giftige kemikalier, lerstøv eller majsprodukter. Det absorberer væske hurtigt og reducerer lugt fra urin og afføring. Din killing trækker ikke små stykker kuld rundt i huset, fordi pellets er designet til at minimere sporing. Producenten hævder, at valnødden er bedre end ler, majs, hvede og fyr til at reducere stærke lugte.

Vivalgte Naturally Fresh som vores bedste til killingernes valg, men nogle katteejere med ældre katte kunne ikke lide følelsen af pellets. Ældre katte og katte med ledproblemer foretrækker måske en blødere træpille, hvis de skifter fra lerkuld. Small Pet Select Premium Pine Pelleted Cat Litter er lavet med 100% fyr, og det indeholder ikke ekstra dufte eller kemikalier. Pellets er tredobbelt screenet i hånden for at reducere støv, og det får din kats kuldkasse til at lugte som frisk fyr.

Hvisdu har et sigtning af kuldeboks-system, er Small Pet Select et ideelt produkt. Hvis ikke, skal du købe en sigtepande, fire træblokke, og urinpuder. Når en kat bruger kuldet, går pellets i opløsning i savsmuld og falder gennem risten til puden. Uden sigtesystemet kan det brugte kuld skabe et stort rod.

FreshFresh News Genbrugspapir Original Pellet Multi-Cat Litter er lavet af 100% papir efter forbruger, og det er biologisk nedbrydeligt og komposterbart. Papirpillerne er ikke-allergifremkaldende og støvfrie. Det har bagepulver tilsat for at forbedre lugtkontrol, og det naturligt forekommende kulstof, der er til stede i papiret, absorberer også lugt. Fresh News er mere miljøvenlig end nogle af sine konkurrenter, men din kat kan have problemer med bagepulver, hvis den har allergi.

Deter kun designet til katte, men nogle kaninejere advarede mod at bruge pellets, da bagepulver kan skade dyrene. Frisco Pine Pellet Unscented Non-Clumping Wood Cat Litter er lavet af 100% fyr, og det inkluderer ikke kemiske dufte eller tilsætningsstoffer. De ikke-klumpende pellets er designet til at reducere lugt og minimere sporing. Frisco-mærket er billigere end andre mærker, men det ser ikke ud til at fungere som salgsfremmende tekstkrav.

Detskal være en lav støvformel, men flere katteejere klagede over, at halvdelen af posen var fyldt med savsmuld. Når det transporteres til levering, skifter produktet rundt og nedbrydes. Et andet problem er med sporing. Søg i vores database med over 7426 indlæg med opdaterede oplysninger fra vores eksperter og dyrlæger.

Hvedeog majs føjes undertiden endda til andre naturlige kuldformler som træpiller for at give dem sammenklumpningsevner. Når du overvejer de sundhedsmæssige risici ved indtagelse af silica- og lerkuld og de miljømæssige konsekvenser af deres produktion og bortskaffelse, synes det klogt at vælge naturlige alternativer som træpiller. Du bliver stadig nødt til at scoop, selvfølgelig, men ved at sigtes kan du få mere kilometertal ud af dine rene pellets. Du kan vælge mellem trækompositter, træbrændselspiller, fyrretræpiller, kattespecifikke produkter som Feline Pine, og mere.

EnergyPellets of America fremstiller pellets fra kasserede paller, der ikke længere er nyttige i forsendelsesprocessen. Træpillerne absorberer hurtigt al urin for at forhindre lugt, mens den grønne te og træagtige dufte hjælper med at dække enhver dvælende lugt. Mens lerbaseret kuld aldrig skal skylles ned på toilettet, pelletkuld lavet af biologisk nedbrydelige materialer som træ kan skylles, hvis det hævder at være flush-safe. For ikke at nævne, at din kat er meget mere tilbøjelig til at indtage lerbaseret kuld, fordi den har fine korn, der skaber mere støv og klæber meget mere til din kats poter sammenlignet med pelletkuld.

Mensdisse pellets er lav-tracking og støvfri, indsamling af zeolit kræver open-pit minedrift, hvilket gør det lidt mindre miljøvenligt end andre muligheder. Over tid kan du langsomt ændre sammensætningen af din kats kuldkasse ved at tilføje en lille smule træpiller til deres eksisterende kuldkasse. Forhåbentlig vil dette give dig en omfattende idé om de forskellige slags træpilleaffald, som du kan vælge imellem. Sammenlignet med træpilleaffald kan lerkuld være mere praktisk at bruge, mere økonomisk og har en fin struktur, som de fleste katte synes at elske.

Denssuperabsorberende pellets styrer lugt effektivt, og det var meget lettere at rengøre end andre klumpende og ikke-klumpende kuld. I stedet for at sigtes det gode kuld til bundbakken, som du ville gøre i en traditionel sigteboks, i tilfælde af pellets vil du faktisk skubbe de ødelagte pellets til bunden. Så det ville være lidt af en skam at bruge et træ af højere kvalitet med det endelige mål at få vores katteven til at bruge det som et toilet. .